fb

Belépés és regisztráció

Jelentkezz be a Facebook

Bejelentkezési facebook

Kő bolt Different.cz

Different.cz Rooseveltka {} - Roosevelt 9, Plzen

Márkák: Desigual , Melissa , Santoro London , katasztrófa Designs , Ops! Tárgyak   és így tovább

Ez a paradicsomi eredeti világmárkák elhelyezett Roosevelt utca Pilsen 2008 óta 2013-ban költözött a nagyobb áruház tér néhány házak közelebb a térre, és rögtön létrehozott egy új design. Desigual pilseni biztosan nem tud egy szebb üzlet kellemes szolgáltatást. És mi Pilsen hazafiak, és így a vásárlási támogatni fogja nekünk a cég az ő városa. És pontosan ez az, amiért mi továbbra is mindent megtesz az Ön teljes megelégedésére. A mosoly az arcodon a célunk;)

Telefonon a bolt: 773 002 808
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek 10:00-18:00
Ült 9:00-01:00


Plzen Desigual

Luxus cipők Melissa PlzenDifferent.cz} {Dandelion - Bedrich Smetana 3, Plzeň

Márkák: whiskyt szódával , vigyorog, Spanyolország , DOCA , ZAXY , Mel , Toms

Ez a luxus butikhotel szeptemberében nyitotta meg kapuit 2015-ben, mert csak meg kell Rooseveltky nem lép. Mégis mi a világ keres eredeti divat és designer márkák, így akartunk Pilsen odprezentovat egy szép kő butik. Dandelion egy nagyon forgalmas utcán pilzeni és arra vár, hogy megtalálják a jó személyzet és a sok csodálatos darab. Márkák, mint a Scotch és szóda, vigyorog, Doki vagy ZAXY pilseni jentak nem vásárolnak. De itt van, hogy egy arany tál,) Fék- és biztosan nem hibázik;)
Bízunk benne, hogy te!

Telefonon a bolt: 773 003 448
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek 10:00-18:00
Ült 9:00-01:00


Whiskyt szódával Plzen

Desigual Plzen


Amennyiben Ön nem a Pilsen, de megy velünk turnézni, így biztos, hogy hagyja abba a. Nem fogja megbánni;) És ha kap a számunkra, ezért ezeket a darabokat, és még több lesz raktáron a kedvenc e-shop www.Different.cz . Tehát egy pár szép divatcikkek rendelni a kényelmes otthon, és mi a szerelem és a gondozás szállítani;) És akkor marad csak mosolyogni örömmel. Mert ez a célunk;)

Köszönöm 2008 óta velünk. Légy más!