+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Utánvét esetén fizethetek bankártyával?

Minden fuvarozó különböző fizetési lehetőségeket kínál, ezért jó, ha közvetlenül egy adott szolgáltatótól kap információt.

A fizetési terminál elérhetőségét ellenőrizheti a magyar postai fiókban: https://www.postaonline.com/search-package

A PPL nemcsak készpénzben, hanem hitelkártyával is készpénzzel fizet. Ezt a szolgáltatást nem terheli a kedvezményezett. A Magyar Köztársaságban kibocsátott összes közös fizetési kártyával fizethetők.

Akár fizetési kártyával is fizethet a Csomagküldô fiókjában, a következő linket találja: 

https://www.csomagkuldo.hu/ 

 

Hogyan csomagolunk?

Szeretettel csomagolunk. 
  • Minden terméket gondosan, és alaposan ellenôrzünk. A csomagoláshoz, speciális betétet használunk, és nagyon vigyázunk arra, hogy a csomag ne sérüljön meg.
  • Igyekszünk újrahasznosított anyagokkal dolgozni, hogy védjük a környezetünket. Az újrahasznosított dobozt úgy ismered meg, hogy az oldalán, úgynevezett "Eco doboz" felirat található. 
De ha esetleg, mégis segítségre lenne szükségetek, mindenképp szóljatok, vagy írjatok. Ígérjük, hogy mindenben segítünk. 
 

Kik vagyunk mi?

A Divat szerelmesei

Már 2008-óta itt vagyunk maguknak. Mirôl híres csehország, nem igazán a divatról. De mi eldöntöttük, hogy ezen változtatunk, vége az unalomnak a divatban. Szívbôl csináljuk, és reméljük értékelik, és elégedettek velünk. Amely minket, és magukat is boldoggá tesz :-) A fô célunk a maguk elégedettsége.

Mi ez szépség?

Az első a spanyol márka Desigual, amely manapság nagyon népszerű. Aztán az illatos Melissa  cipôk amely egészen messzerôl, Brazíliából érkezett hozzánk. Hollandiában, találtunk rá Scotch&Soda márkára. Angliában pedig a csodás két márka - Disaster és Santoro London . Aztán itt van még  a Crocs márka amelyrôl, csak a csúnya "klumpa" jut mindenki eszébe, és ez nagyon zavart minket. Mert csodaszép blerinákat is terveznek. Továbbá a  Happy Socks és a  Culito from Spain vagy az olasz márka elegáns kiegészítôi Ops! Objects már csak hab a tortán. De, ez még nem minden ... inkább nézd meg  ;)  És, válogass kedvedre ... 

Nem csak a legnépszerűbb, és a legkedveltebb eshop vagyunk

Csere / Visszaküldés, Információ

Az adott termék, 14 napon belül visszaküldhetô. Elég csak visszaküldeni a csomagot, a megadott címünkre, kérjük hibátlanul és nem használtan, és mi a lehetô leghamarabb kicseréljük. Kérjük, küldje vissza a  számlával együtt, a kicserélendô terméket. Azonkívül a termék nevét, és méretét. A számlaszámát, ha esetleg nem cserérôl lenne szó hanem, a vételár visszautalásáról lenne szó. 

A megadott cím: 

Csomagküldő.hu KFT Differenta
ID: 9596421
Teve utca 601139 Budapest
Magyarország

+36 1 400 88 06

A termék személyesen is átvehetô. 

A cipôket - mindenképp, az eredeti dobozban kérjük vissza. A ruháknál pedig a ruha akasztó, fogas a megfelelô.

Köszönjük!

Differenta.hu 

Reklamálni szretnénk. Hogyan csináljam?

Reklamálás esetén, küldje vissza az árúcikkel és a számla másolatát, és kérjük, írja meg az észlelt problémát.
Erre a címre: 

Csomagküldő.hu KFT Differenta
ID: 9596421
Teve utca 601139 Budapest
Magyarország

+36 1 400 88 06

Megpróbáljuk elrendezni a problémát, a lehetô leggyorsabban. Kérjük vegye figyelembe hogy, nem mi vagyunk az árúcikk gyártói, hanem az eladói. Ezért, a nekünk a gyártóval kell kapcsolatba lépnünk, amely lehet hogy meghaladja a 30 napot, az adott törvény szerint. Elôre, szeretnénk elnézést kérni, ha probléma adódna.

Reklamálás esetén, tájékoztatjuk, email-ben, és ügyfélszolgálatunk is a segítségére lessz. Köszönjük.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás