fb
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Kik vagyunk mi ?

A Divat szerelmesei

Már 2008-óta itt vagyunk maguknak. Mirôl híres csehország, nem igazán a divatról. De mi eldöntöttük, hogy ezen változtatunk, vége az unalomnak a divatban. Szívbôl csináljuk, és reméljük értékelik, és elégedettek velünk. Amely minket, és magukat is boldoggá tesz :-) A fô célunk a maguk elégedettsége.

Mi ez szépség ?

Az első a spanyol márka Desigual, amely manapság nagyon népszerű. Aztán az illatos Melissa  cipôk amely egészen messzerôl, Brazíliából érkezett hozzánk. Hollandiában, találtunk rá Scotch&Soda márkára. Angliában pedig a csodás két márka - Disaster és Santoro London . Aztán itt van még  a Crocs márka amelyrôl, csak a csúnya "klumpa" jut mindenki eszébe, és ez nagyon zavart minket. Mert csodaszép blerinákat is terveznek. Továbbá a  Happy Socks és a  Culito from Spain vagy az olasz márka elegáns kiegészítôi Ops! Objects már csak hab a tortán. De, ez még nem minden ... inkább nézd meg  ;)  És, válogass kedvedre ... 

Nem csak a legnépszerűbb, és a legkedveltebb eshop vagyunk

Csere / Visszaküldés, Információ

Az áru, visszacserélhetô 14 napon belül, az elküldési idôtôl számolva, csere illetve, visszaküldés. Elég visszaküldeni a csomagot, megadott címünkre, és mi, a lehetô leghamarabb kicseréljük. Kérjük, küldje a számlával együtt, a kicserélendô árút. Azonkívül az árú nevét, és a számlaszámát, ha esetleg szeretné, vissza az összeget. 

A megadott cím 

Csomagküldő Differenta
ID: 9596421
Teve utca 601139 Budapest
Magyarország

 személyesen is átvehetô az áru.

A cipôket - mindenképp, az eredeti dobozban kérjük vissza. A ruháknál pedig a ruha akasztó, fogas a megfelelô.

Reklamálni szretnénk. Hogyan csináljam?

Reklamálás esetén, küldje vissza az árúcikket együtt, a számla másolatával, és kérjük, írja meg az észlelt problémát.
Erre a címre: 

Csomagküldő Differenta
ID: 9596421
Teve utca 601139 Budapest
Magyarország

Megpróbáljuk elrendezni a problémát, a lehetô leggyorsabban. Kérjük vegye figyelembe hogy, nem mi vagyunk az árúcikk gyártói, hanem az eladói. Ezért, a nekünk a gyártóval kell kapcsolatba lépnünk, amely lehet hogy meghaladja a 30 napot, az adott törvény szerint. Elôre, szeretnénk elnézést kérni, ha probléma adódna.

Reklamálás esetén, tájékoztatjuk, email-ben, és ügyfélszolgálatunk is a segítségére lessz. Köszönjük.

Vissza szertném küldeni az árút? Mennyi ideig várható, az összeg visszatérítése?

Az összeget a lehetô leggyorsabban visszatérítjük, amint a csomag megérkezik címünkre, legkésôbb 14 napon belül, visszatérítjük a befizetett összeget. A cím: 

Csomagküldő Differenta
ID: 9596421
Teve utca 601139 Budapest
Magyarország

Szíves türelmét kérjük, ha esetleg tovább tartana. De, semiképp nem kell aggódnia, a pénzösszeg miatt, ezt biztosíthatják vásárlóink 2008-óta.

Üzleti Feltételek

ÜZLETI FELTÉTELEK

 

vállalkozás  Different Fashion Ltd.


Székhely: Rooseveltova 9

Azonosító szám: CZ01442112

Válaszcím:

Csomagküldő Differenta
ID: 9596421
Teve utca 601139 Budapest
Magyarország

Bejegyezve a cégnyilvántartásba a Megyei Bíróság Plzen, C szakasz, 28382 fájl

Differenta.hu

 

pokračování »

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás