[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 144 óra múlva 30 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

ZIMNÍ ČEPICE NA DIFFERENT.CZ

  30. 11. 2018      Different TV CZ / SK

TÉLI HAT

Brrrrr. De hideg van, nem igaz? És ez meglepte? Ha IGEN válaszolt, akkor a mai videó a Különböző TV-kből megfelelő az Ön számára.

Nem hazudunk egymásnak. Valójában a nagy fagyok is kissé megleptek, de még mindig készen álltunk. Tudod miért? Mert amíg még melegek voltak, kiválasztottuk és kerestük a legjobb divatdarabot, amely a téli időszakban minket ábrázolhat és díszíthet.

Tehát kezdjük el. Készítettünk Önnek igazán fényűző darabokat, amelyek úgy néznek ki, mintha férfiak lennének, de a bennük lévő hölgyek valóban, de nagyon jól néznek ki. Ilyen sapkák a Calvin Klein-től, különféle kivitelben. Egyszerű CK logóval vagy CalvinKleinJEANS hímzéssel. Nos, feltétlenül nézd meg magad. Még Niky és Simča is gyönyörűnek néznek ki :)

De ha inkább a pomponokat szereti, akkor nincs probléma. Deha vagy Calvin Klein készített neked néhány darabot. Tehát rajtad múlik, hogy mit választ.

És tudod mit? Most van néhány hír közvetlenül a Különböző műhelyünkből. Az elkövetkező télre pompommal készítettünk kalapot, amelyben mi igazán érdekel. Csehországban készülnek, szeretettel.

AJÁNDÉSI TIPPEK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?