+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Zaxy cipő - mint a séta a felhő

  26. 04. 2016      A divat világában

Az új évad jön a különböző és az új márka - Zaxy. És mivel ez a márka körül cipő indított egy hatalmas lavina zalíbenosti, itt az ideje, hogy bemutassuk a cipőt. Körül a jelek megjelent néhány kérdőjel társított a márka Mel. Zaxy ahol a márka volt, amit hoz az új, és miért más? Ennek magyarázata a következő bekezdésekben.

Mark Zaxy Brazíliából érkezik, valamint a népszerű és Melissa Mel Melissa. Ami márka Melissa , az, hogy természetesen, az érkezés cipő Zaxy nem változtat semmit - tavaszi és nyári kollekció már betárolt nálunk Different.cz és akkor szeretni néhány hétig.

Mark Mel azonban jön egy könnyű, és változtassa meg úgy, hogy most már, hogy csak a gyermekcipő és így vált a gyermekek részt márka Melissa. És nem vagyunk árcsökkentést a női kollekció műanyag cipő, ott csak egy új márka Zaxy.

Ez hoz egy szép tavaszi és nyári kollekció cipő , hogy beleszeret első látásra. Cipő hihetetlenül simulékony anyag, és olyan szépen tartsák be a lábát, és soha nem kell aggódnia hólyagok. Emellett balerínky Zaxy felszerelt vyměkčenou talpbetét, amely úgy érzi, hogy séta a felhő.

Body balerínky Zaxy

A tavaszi és nyári kollekcióját Zaxy hozza széles balett lakások minden színben, stílusos flip-flop papucsok és szandálok . Számunkra repült messze az első része ennek a gyűjteménynek, most már tudjuk, szeretni fogja azt, ahogy mi a másik csapat. Balerínky amelyek vagy díszített romantikus virág vagy egy íj. Megtalálhatja őket a fekete, bézs, rózsaszín, kék és sárga design.

Fekete balerinák Zaxy

Papucsot célja egy stílusos és elegáns stílusban. Első pillantásra úgy néz ki, mint papucs és lehet választani a türkiz, rózsaszín, fekete, fehér vagy bézs.

türkiz papucsot Zaxy

Az utolsó típus cipőt, hogy jelölje Zaxy ajánlatok szandál . Műanyag szandál nagyon érdekes tervezett szíjat a lábfej és lábujjak, és van egy nagyon hatékony zárása. Rendelkezésre állnak a klasszikus fekete vagy elegáns bézs színű.

bézs szandál Zaxy

Mindenképpen érdemes megemlíteni és lányok gyűjteménye, amely összehozza a gyönyörű modell a kis parádnice. Balett cipő kaphatók 25-34, így van valami minden hercegnő.

Lányok balerinák Zaxy

Brazil Zaxy egyszerűen tartsa szívünk, valamint az első sugarait a tavaszi napsütésben. És már nem kell a kedvenceik otthon a szekrényben. Nézze meg kínálatunkat, és látni fogja, hogy ellenálljon. ;) Ez ugyanis elég feladat. Így szép tavaszi differenťákům minden!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás