−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Yankee gyertya - NOVEMBER

  24. 11. 2019      A divat világában

A karácsony kopogtat az ajtón, csakúgy, mint a Yankee Gyertya novemberi illata, amely karácsonyi hangokkal illatja otthonát.

Mire emlékeztet téged a karácsony? Piros alma, kivilágított őrült, édes cukorka, fenyőtű, ünnepi pillanat csillogása és nyugtató csend? Mindezt, és még ennél is inkább, a Yankee Candle gyertyákkal és viaszokkal .

A hónap illata Vörös Alma alma

Piros alma az adventi koszorún, az ünnepi asztalon, egy hagyományos szeletben ... lédús aromájukat kiegészíti egy csipet fahéj, egy marék dió és egy csípős gyömbér. Ez a tipikus karácsonyi illat nem szabad hiányozni semmilyen otthonban, ahol fokozza a karácsonyi ünnepek romantikus, nyugodt légkörét. A hónap ezen illata kiváló tipp egy ajándéknak szeretteinek.

Piros alma koszorú

A hónap illata TÉL WONDER

Élénk, elegáns és káprázatos, ez a hold illat olyan, mint a karácsony előtti éjszaka. A pezsgő és a citrus kombinációját finom vanília és balzsamos fenyő élénkíti. Az ilyen Yankee Gyertya-gyertyákkal nem lépsz mellette, éppen ellenkezőleg, nem csak érzékeidet varázsolja, hanem azokat a látogatásokat is, amelyek az ünnepek alatt megállnak.

A hónap YC illatát szép végleges áron lehet megvásárolni november végéig, ezért ne hagyja, hogy elmeneküljenek! Három méretű dekoratív üvegedények, aromás viaszok az aromalámpákhoz vagy kicsi fogadalmi gyertyák várnak rád.

Yankee gyertya téli csodája

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?