Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 38 óra múlva 34 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Yankee Candle - illat Headnodders

  15. 11. 2017      A divat világában

Még mielőtt az igazán inspiráló alaposan olvassa el ezt a cikket, így csak olvasni ezt a bekezdést. Csukd be a szemed, és elképzelhető, hogy kényelmesen elférnek kedvenc széken, egy csésze kakaót pakolás ő ennivaló takaró, hallgatni a pattogó fa a kandallóban és a frissen elöntött szedését méreg, miközben otthon, csak te magad. És hirtelen a nyitott szemmel, és ülsz az irodában, és mellette a számítógépet, gyertya vibrál a gyönyörű illat, amit csak bejutni komfort bárhol, bármit, és bárki.

Yankee candle

Tehát ez pontosan mi történik, ha a fény a gyertyát Yankee Candle. Igen akkor olvassa el jobbra. Azt mondja, most miért divatboltban Different.cz , tele eredeti divat darab, amely kitölti a szekrények, fiókok, cipő állványok, sőt kabelkovníky, írja a nyugodt légkört, amely idézi egy gyertyát. Csodák csodája, de ez pontosan mit mond. És most, érzem. Újonnan mert üzletünkben ki a kedvenc darab magadnak, akkor is megtalálja ezeket a különleges gyertya amelyek valójában is egy divatos kiegészítő. És ezért úgy döntöttünk, hogy ez az Ön számára és számunkra naskladníme üzletünkben.

Van nekik, mert vezetni egy hosszú idő, azt akarjuk, hogy a munka kellett jól érzi magát, nagyon kényelmes és otthon, és ezért van az éghető, így még nem pattan nekünk, hogy azok újra karácsony. Mivel elsősorban azokról a gyertyák aláhúzás. Mi karácsonykor már régen hangolt, és ezáltal elő.

Tehát, ha még szeretne lenni, mint mi, hogy a különböző, akkor megy előre, velünk, és vegye be a Yankee Candle. Vagy lehet ihlette ezt a tökéletes tip egy ajándék .

Yankee Candle

Yankee Candle nem volt közönséges gyertyát! Ezek a stílusos kialakítás és a különösen jó minőségű gyertyákat, tele számtalan ízek, aromák és ötleteket. Yankee Candle márka képvisel többféle gyertyákat a legkisebbtől a legnagyobb. Anyaguk a legjobb alapanyagokból, mindegyik témáról a másikra, és tökéletesen kiegészítik egymást. És mindegyiknek megvan a maga története, mi fog győzni még a címke minden egyes termék.

Hogyan éget egy gyertyát?

Olyan volt, mint ez. Ha azt szeretnénk, hogy egy gyertyát szabályszerűen kézbesítették, akkor is megfelelően körülbelül gondja. És ebből következik. Nagyon fontos, hogy a kanóc még 3-5 mm hosszú, és még mielőtt az első gyújtást. Ha füst vagy fekete szivaccsal végén a kanócot, fúj a láng, vágja le a kanócot, hogy távolítsa el a maradék leégett, és újra a gyulladást. Ha most csak 1,5 cm magas viaszrétegbe, itt az ideje, hogy csatlakoztassa a Papa. Ez segít elkerülni a lehetséges kár, hogy a felszínen a gyertyát, és az üveg is. Elég kritikus információs gyertyák szállítjuk üveg, zárható edényekbe, a nagyobbak.

Illatos gyertyák égnek egyenletesen, úgyhogy mindig legyen feloldódjon viasz a szélén az üveg. Így a viasz teremt hladinky, hogy a kibocsátások illat legintenzívebben. Gyertya nem ajánlott, hogy éget több mint 4 órán át egy időben. Az ideális az, hogy engedte, majd 2 órán át hűlni. Fogadalmi gyertyák vannak kialakítva, hogy feloldódjon, ezért mindig villan, ha szükséges, gyertyatartók, nem szabadon álló. Illatos viaszok sok előnye van. Mély illat belső, akár 20 órán keresztül.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás