−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 7 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Yankee Candle - hogyan válasszuk ki a megfelelő illatot?

  09. 01. 2019      A divat világában

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy  Yankee Candle gyertyát de nem tudod, hogy milyen ilatot válassz? Ne aggódj, nincs semmi probléma, van egy nagyszerű tippünk a gyertya kiválasztásához, a legjobb illat, és még kedvező áron. Ha nincs lehetőséged az officiális üzletbe elmenned, vagy csak nincs kedved áruházba menni, és egy csomó idôt eltölteni, akkor less be hozzánk, és mi szívesen segítünk. Kellemes illatok, széles választékban. 

Yankee gyertya

A Yankee Candle márka különösen tisztán természetes alapanyagokból készült gyertyákra gyárt. És így biztos lehetsz benne, hogy a lakásod kellemes illattal lesz tele. És hogyan válaszd ki a megfelelőt? Nézd meg a Yankee Candle , kisebb méretű gyertyákat, egyszerűen tedd egy állványba vagy üvegbe, és máris kész a gyönyörű dekor. 

Egy másik módja annak, hogy teszteld a kedvenc illatod, akkor válaszd a  Yankee Candle illatviasz aromalámpába tökéletes választás, a teagyertya alatt világít, és nagyon kellemes. Egy pillanat és után érezhetô a kellemes illat. Nagyon gyönyörű, és mutatós dekor. 

Yankee gyertya

Termékeink rengeteg illatban, méretben és stílusban kaphatóak. Legnépszerűbb termékeink az üveges gyertyák, és a mintagyertyák, mini viaszok és illatos teamécsesek is. Nagy figyelmet szentelünk termékeink fejlesztésének és folyamatosan bővítjük kínálatunkat új kategóriákkal. Kellemes válogatást kívánunk. 

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?