−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 45 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Xiss - Csehországban készült kézitáskák, és táskák

  01. 07. 2019      A divat világában

Cseh cég, minőségi termékek, kézzel készített kiegészítôk, hatalmas szenvedéllyel és szeretettel. Ez mind a Xiss márka. A Xiss márka igazán eredeti és minimalista darabokat képvisel, amelyeket egyszerűen nem lehet megtalálni egyszerű üzletekben. Minden Xiss termék kézzel készült, az egyik városban, melyet úgy hívnak hogy Vysočina varróműhelye a márka valóban a minőségen alapul. Nálunk többféle model is megtalálható, a táskáktól az utazótáskákig. 

Miért Xiss?

Az magyarázat, hogy ez a név egy kis gyermeknek az ötlete volt, és így keletkezett ez a márkanév. A márka logója befejezetlen szív, és és így jött hozzá az X betű. 

Xiss Női táskák

Nálunk többféle színbôl és modellbôl váaszthatsz, kézitáskák, utazótáskák, melyek lenyűgözôek. Kiváló és egyedi darabok, a legapróbb precizitással készítve. Tökéletes viselet a mindennapi viselethez, jól kombinálható, és jól mutat. Letisztult, és praktikus kivitelezés. Az elegánstól egészen a sportosig, kiváló kézitáskák, melyek teljesen egyedi darabok. 

Xiss utazótáskák

És még mindig nem végeztünk, nézzétek meg az Xiss utazótáskákat, melyek könnyen és praktikusan beállíthatóak. Többfunkciós és egyedi kivitelezés, ezenkívül, kézipoggyász méretnek is megfelelnek, stílusosan a repülôgépre is. Kifinomult és egyedülálló darabok, szebbnél szebb kivitelezésben. Lessetek be hozzánk, és válogassatok kedvetekre. Nagyon jól kombinálhatóak. Garantáljuk a minôséget. 

Xiss Női táskák

Xiss Női táskák

Xiss Női táskák

Xiss Női táskák

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?