−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 40 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

WoodWick-új otthoni illat

  20. 09. 2018      A divat világában

A mai elfoglalt időkben néhányan pihenni, pihenni, pihenni egy pillanatra. Egy fárasztó nap után, amikor közeledik az őszi vagy csak a fáradtsághoz, valami ilyesmi nemcsak a testünket, hanem a tudatunkat is vágyik. És néha kényeztetniük kell őket. Van egy pihentető receptünk ...

Ha úgy döntesz, hogy egy pillanatra magadra vágysz , világítsd fel a WoodWick gyertyát ! Tanács az arany fölött, mondja? Gyújts gyertyát, és ez minden? Olvassa el, hogy többet megtudjon róla :-)

pihenés

A gyertya égő lángja általában mindenki számára megnyugtató elem, a megjelenés pozitívan befolyásolja az elmét, amely aztán tudat alatt felkészíti a testet a pihenésre . A gyertya hatása az aromája is, amely behatol az agy szaglóközpontjába, és onnan érinti az idegrendszerünket, amely a "nyomás" alatt nyugodt.

A WoodWick gyertyával minden ilyen pillanat élmény. A bájos illat szétszóródik az egész házban vagy a lakásban, a nyugtató hangot, hogy a kandallóban lángolják a tüzet, ami egy fából faragott.

WoodWick gyertyák

A fából készült gyertyatartó kétféle kivitelben van: PLUSWICK és HEARTWICK .
A Pluswick egyedülálló kereszt alakú, és akár 5-ször gyorsabb viaszkialakítást tesz lehetővé, mint egy klasszikus gyapot. A Heartwick hosszú és nagyon népszerű az ügyfelekkel. Ez létrehoz egy széles viaszos tó, és így intenzívebb terjedését a belső illatát. Mindkettő egyenletesen ég, és ne állítsa a koromot az üvegtartályra.

Woodwick fa csomó

Hogyan válasszuk ki a méret, alak, design?

Válassz szeretetet első pillantásra vagy ízlés szerint! Elérheti a PETITE méretét , amely egy próbaverzió azok számára, akik még nem vásárolnak WoodWick-ot, mégis olyan magabiztosak, és szeretnék kipróbálni az illatot és megtapasztani a repedéscsomót. Egy másik lehetőség a MINI, a MEDIUM vagy a LARGE HOURGLASS - elegáns vázas, tiszta, fúvott üvegből készült, fából készült fedéllel , amely állványként szolgál.

Ne felejtsd el az illatviaszokat a lámpa aromájánál , melyek nagyon illenek az illatanyagokkal és 20 órát hoznak otthonába.

WoodWick gyertyák

Illat!

A választása fontos. Meg kell simogatni, nem irritálni a lelkedet, meg kell keverednie a személyiségével, és fel kell oldania nem csak a belső térben, hanem az elmédben is. A WoodWick márkanév számos illatanyagot kínál , amelyek közül választhat a megfelelő ...

  • FRUIT FRUITS , amelyek friss, fiatal és finom "ízletes"
  • HERBAL / GREEN, amelyek között találja a frissen vágott füvet, a nyers levendulát vagy a zúzott leveleket
  • A virágok nőiességgel, lágysággal és gallyakkal játszanak
  • WOODEN / ORIENTAL a meleg földes, cédrus száraz és illatú keleti orientális akkordokból
  • ROYAL / FOOD ízletes desszertek, friss sütés vagy kifejezett fűszerek kedvelői számára

WoodWick gyertyák

Ez vonz többet is? Hagyja el mindent, és menjen egy pillanatra, magának, a WoodWick gyertyával. Összefogjuk!

 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?