−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 60 óra múlva 19 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

WoodWick trilógia

  24. 10. 2018      A divat világában

A szoba olyan bájos szagú vonal, amely megnyugtatja az elmémet és ellazít. Egy pillanatra azonban látogatás érkezik, ismét belélegzem, beviszem a vad cseresznye bájos illatjába, és folytatjuk.   - De csodálatos szaga van! már az ajtó közt hangzik - tudtam, hogy nem esik a WoodWick gyertyával a szomszédban! A szaga kellemes mindenki számára ...

WoodWick trilógia

Az új Woodwick trilógia új funkció . Szerettem őket leginkább azért, mert szokatlanul gyönyörűek és három különböző , egymáshoz illő illattal keverednek , illik, tökéletes kombinációban vannak.

Kiválaszthatók többféle kivitelben, legyen szó akár egy kicsi, nagy vagy közepes, klasszikus váza vagy atipikus hajóról. Minden színes réteg más illatot tartalmaz, és amikor a gyertya ég, a felső réteg fokozatosan megolvad az alatta levő rétegbe, új és egyedi illatot hozva létre.

WoodWick trilógia

A gyertyák, mint ismeretes, megnyugtató elemek az elménkben, még inkább a WoodWic-nél , amikor fából faragott repedéseket égetnek fel, mint a tűz a kályhákban, és tovább élvezi a pihentető relaxációs légkört. Nagyszerű ajándékötleteket szeretteinek és szeretettjeinek, és minden otthont megterveznek.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?