−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 102 óra múlva 38 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

WoodWick - hogyan válasszuk ki a megfelelő illatot?

  07. 01. 2019      A divat világában

Szeretnél egy Woodwick gyertyát, és problémád van az illat választással? Ne aggódj, több nagyszerű tippünk is van számodra. Ha esetleg nincs esélyed arra, hogy az üzletünkben vásárolj, az sem gond. Nálunk rendelhetsz teszt csomagot is. Ez egy úgynevezett tesztcsomagot, amely pontosan megmutatja, hogy melyik az ideális illat a számodra. De széles a választék, akár rögtön is választhatsz egyet. 

Woodwick

Elsôsorban a teszt termékeket szeretnénk bemutatni, Woodwick gyertyák speciális fa kanóccal rendelkeznek, melyeket, az égési idô után nem kell lerövidíteni. Kellemes és hosszan tartó illat, olyan érzés mintha kandalló mellett ülnél. 

Woodwick

Térjünk vissza az illat választékhoz. Ha nem vagy biztos benne, hogy mit válassz, akkor válaszd ezt a tesztcsomagot. Ezt a csomagot magaddal viheted, például, nyaralni, hegyi házban, vagy bárhová ha kirándulni mész. Az előnye, hogy mindig otthon érzed magad. Ezek a kis csomagok, nagyszerű díszítésként szolgálnak. 

Woodwick

A kis gyertyák mellett ajánljuk a Woodwick illatos viaszokat melyek egyszerűen az aromalampba helyezünk és egy sima tea gyertyát helyezünk és ha már kiválasztottad a megfelelô illatot, akkor már megéri invesztálni, hajó, váza vagy az ún. trilogy gyertyákba, melyek hosszan tartóak és intenzívebbek, pattogó tűz és kandalló. 

Woodwick

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?