+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Whiskyt szódával - új FW16 gyűjtemény, amely veszi a lélegzete

  23. 08. 2016      A divat világában

Márka : Scotch & Soda nem is kell semmilyen bemutatást. Szerelmesek a kiváló minőségű termékek és elegáns darabok biztosan tudni. De talán lesz még frissíteni a memóriát, és figyelmezteti Önt, hogy mi a divat márka beszédét.

Márka: Scotch & Soda származik Hollandiából. 2001-ben indult, a tervezők egyesítette erőit, és létrehozott egy megkülönböztető márkájú ruházati férfi , aki nem idegen vintage stílus, modern elemekkel. Whiskyt szódával modellek hamarosan egyet jelent a legmagasabb minőségű, figyelem a részletekre. Hamarosan már elkezdte tervezni márka is ruházat nőknek . Maison Scotch Női kollekció több éve hengerelt divat piacon. Brand a ruhákat, hanem kiegészítőket.

Azt mondhatjuk, hogy a mottó a szépség az egyszerűség, és ezért azt javasolja, modellek, amelyek e legantní, egyszerű, elegáns, és mégis időtlen. A nagy előnye a márka, hogy könnyen kombinálható, így mindig van egy él. Az idei kollekció ősszel és télen is csodálatos, de a bíró magad ...;)

Férfi kollekció idén valóban sikerült. Egyszerű vágás kombinált érdekes motívumokat elegáns színek egyre nagyon ízléses. Meg fogja találni ezt az elegáns, sportos darabok, ezért mutatunk be néhányat.

Női kollekció abszolút bájos. Nagyméretű ingek, bombázók, vagy foltos farmer, ez az abszolút legjobb. Kombinált farmer soha nem okoz csalódást. Ismét meg fogja találni az elegáns, sportos darab.

Persze nem szabad elfelejteni, a kiegészítők, amely ebben az évben sikeres volt. Márka: Scotch & Soda tartozékokat kínál mind a férfiak és a nők számára.

Ez csak egy maroknyi, amit ez a gyűjtemény kínál, és reméljük, hogy szereted annyira, mint mi ...;)

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás