+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Whiskyt szódával - divatbemutató

  07. 06. 2016      Different TV CZ / SK

videó% (y kNcC7w_C0OY)%

Különböző új epizód TV megérkezett holland szél a föld a tulipánok, így biztos lehet benne, hogy az új kollekció a Scotch & Soda komolyan pontosan előkészített sok stílus és a kreativitás. Jöjjenek velünk meggyőzni, és nézd meg egy pár ruhák a tavaszi / nyári 2016.

Holland márka Scotch & Soda részleges kiváló minőségű anyagok, hanem a eredetiség és stílus. Ezért a nők és a férfiak gyűjtemények ez a márka egy igazi gyöngyszem, amely a szerelmes egyszer, és szereted soha nem hagy. Száz százalék több ez vonatkozik az új tavaszi / nyári kollekció 2016-ig, sőt meg fogja találni szép és ötletes pulóverek , pólók, atléta, hanem érdekes módon vágott szoknya, színes nadrág vagy nadrág stílus. Érdemes megemlíteni, táskák vagy tartozékokat.

De ha nem vagy biztos, hogy ezek eredeti darab összevetjük a többi a ruhát, most van néhány tipp és ötlet, hogy az új rész különböző TV. Nálunk könnyen inspirálja, így örökre egy csillag :) darab whiskyt szódával tökéletesen illeszkedik a cipő Toms vagy cipők Converse .

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás