AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Whiskyt szódával - A beáramló egyediség és a luxus!

  28. 10. 2014      A divat világában

A címke whiskyt szódával , mi már írtam. Írunk és újra írni, mi lesz. Egyre inkább úgy érzik, hogy a holland tervezők a létrehozását a márka határozottan lépett a szomszédban, éppen ellenkezőleg, lépcsős szilárdan a földön, és teszi ezt az új márka szilárd alapja. Jan Werich már tudta, hogy a ruha teszi az embert, és whiskyt szódával is tudja. Első pillantásra ez a márka dolgokat egyszerű és főleg nem feltűnő, de csak a második alkalommal, amikor látjuk, hogy ez egy téves feltételezés, és ez egy nagyon bonyolult darab. Különös tekintettel a vágások és részletek formájában kavicsok, gyöngyök, szegecsekkel, Pliska, hanem a részletek, mint a bőr és a haj. Mi beszélünk, ez mind a részleteket! Ha fel egy darab Scotch & Soda egyebek mellett, biztosan ez lesz.

Whiskyt szódával pulóver Whiskyt szódával pulóver

A nagy előnye ennek a divatmárka , hogy zökkenőmentesen egyesíteni és akkor mindig van egy él. Más nagy plusz közé tartozik a magas minőségű termékek és a kényelem.

Whiskyt szódával Sweat Top Whiskyt szódával Sweat Top

T-shirt többnyire laza vágott, és így nem alkalmas szűk vékony nadrág.

Whiskyt szódával rock pólóval Whiskyt szódával rock pólóval

Nagy választék van Scotchka (ahogy mi nevezzük azt a mi különböző :)), mind a kiegészítők. Azok biztosan nem lehet elfelejteni, mert az egész ruhát mindig nagy dallamok. Érdekes tervezett öv, nyaklánc, sál, hanem kézitáska whiskyt szódával , pénztárca és így tovább. Ha már belefáradt üzletláncok zsúfolt bevásárlóközpontokban és szeretné kipróbálni valami zaurečeně IN :) A többi ülni a kényelmes otthon, kattintson www.Different.cz , és egyszerűen élvezni ezeket a luxus és egyedi darabokat rendelni haza. És ne felejtsük el! Legyen mindig más;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás