−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 59 óra múlva 52 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Wax Yankee gyertya

  03. 09. 2018      A divat világában

A Yankee Gyertya márka már régóta beszél és ír. Fókuszáljunk csak a márka illatviaszára! Miért olyan népszerűek? Milyen előnyökkel járnak, és mit érdekel? Első lépések és mindent megtud.

 

 

A Yankee Candle illatviaszokat nem csak az aroma lámpához kell használni, bár ez a legelterjedtebb és legelterjedtebb felhasználási mód, alkalmas ruhásszekrény, fiókok vagy ruhásszekrény ártalmatlanítására is.

 

 

 

  • Méreteik olcsóak - a viasz csak kézben van (22 g), és ettől származik az általánosan elérhető ár. Tehát, ha a Yankee Gyertya márkanévvel kezdődik, és nem vagy biztos benne, hogy az illatok közül választhatsz, vagy egyszerűen nem akarsz nagyobb gyertyát befektetni, akkor biztosan megy a viaszra, és nem fogod megbánni.
  • a belső terek akár 20 órát is igénybe vehetnek - az idő

a belső tér legfeljebb 20 óra (az illat intenzitásától függően változik), ez egy olcsó próba mérete, ha most nem kíván befektetni a gyertyába, és kombinálható. Emellett más napi hangulatot és időjárást is kiválaszthat. A viasz felolvad aromafelvonóban standard tea gyertyával. Ne tegye a vízbe. A viasz teljesen feloldódik néhány perc alatt. Többféle viaszt önthet az edénybe, csak vigyázzon, nehogy elöntsön az edénybe. Javasoljuk, hogy ne helyezze az aromaanyagot a falhoz közel, nagyon ritkán előfordulhat, hogy a viasz kissé szúrós. Miután a teáskanna kiég, ki tudsz világítani. A viasz mennyisége nem csökken, csak gyengíti az illatot. Ha eltávolítani kívánja a viaszt, hagyja teljesen lehűlni, és tegye az aromaanyagot a fagyasztóba, néhány perc alatt a viasz könnyen lehúzható.

 

HOGYAN GYORSAN TÖRTÉNT A HULLADÉK ELTÁVOLÍTÁSA

Ha meg szeretné változtatni a szagot, de a maradék viasz a gyertyatartóban , elég

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?