[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 145 óra múlva 34 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

VONNÉ SVÍČKY WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

WOODWICK

Szeretne olyan elvarázsolt lenni, mint mi? Ülj le kényelmesen. Készítsen egy csésze teát vagy kávét, és készítsen valami jót. Csak így élvezheti a Woodwick Different TV műhely új epizódját.

A Woodwick-t 2006 óta gyártják, és fokozatosan elkezdte reklámozni világszerte . E márka sarokköve az illatos viaszok és gyertyák gyártása. Illatos géleket és szalmákat is kínál. Ma elsősorban a Woodwick gyertyákat fogjuk képzelni.

A Woodwick gyertyáknak számtalan gyönyörű tulajdonsága van, amelyek kitűnnek az összes versenytárstól. Menjünk az első ingatlanhoz - egy fa kanóchoz. A fa kanóc természetes fából készül, és ennek köszönhetően gyertyát készít, amely megnyugtatja a repedő fa hangját. És ezt csak hallanod kell! Egy másik fő jellemző a feldolgozás.

Legyen szó akár a gyertyák alakjáról, amelyek üveg "vázában" vannak, vagy a töltelékről, amelyet a gyertyák tartalmaznak . A Woodwick dekoratív gyertyafeldolgozása különböző méretekre és formákra oszlik. A váza lehet kicsi, közepes és nagy, vagy hajó alakú. A gyertyák feltöltésére összpontosítva tudjuk, hogy valami más van . A Woodwick gyertyákat szójaviasszal töltik meg, amelyek különböző színű kombinációkkal és aromákkal rendelkezhetnek.

Ha továbbra is szeretne többet megtudni, nézd meg az új epizódot, amely tele van Woodwickel kapcsolatos információkkal . És ha a cikk elején tanácsot adott, hidd el, hogy a Woodwick gyertyákkal való ilyen jólét minden nap vár rád. Mert nem tudsz ellenállni.

Woodwick gyertyák

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?