[GAP, UNDER ARMOUR] -30 % ezzel a kóddal EXTRA30 Vége 144 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

VOŇAVÉ BOTY MELISSA

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

MELISSA

Illat. Egy szó, amely az utóbbi napokban minden sarkon elkísér bennünket. A tavasz megjelenésével a levegő teljesen megváltozott, és így élvezzük a megfelelő, tavaszi hangulatot. És mit jelent ez számunkra? Végül is a gyönyörű kollekció előadása a melissa cipőben.

Aki egy ideje követett minket, tudja, hogy a melissa cipő szívünk kérdése. Ezek a kedvenc cipőink , amelyek már az elején kísértek minket az utazásunkon. Nem csoda, hogy annyira szeretjük őket . Lássuk, mi az új az új Melissa 2019 kollekcióban .

Tavasszal és nyáron a márka néhány forró hírt és trendeket készített, amelyekről a Simča többet elmond. Megtudhatja például, hogy mi a különbség a por és a régi-rózsaszín között, vagy mi lesz ez tavasszal és nyáron. De ne aggódjon, a színekkel nem ér véget. Együtt megvizsgáljuk az új modelleket, amelyeket Melissa készített nekünk. Bemutatunk szép, illatos cipőket, papucsot és akár papucsot is. Mmm!

Kényeztesse magát, mert van egy új, érdekes információkkal teli epizód. Kellemes időtöltést, és feltétlenül tudassa velünk a Facebook-on, mi szereti az idei kollekciót, és mi érdekes.

MELISSA CIPŐ

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?