−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 48 óra múlva 6 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Vissza az iskolába a Santoro márkával

  19. 08. 2021      A divat világában

A tanév kezdete mindjárt itt van. És ez sok örömet, barátokat, új élményeket és új iskolai felszerelést hoz a gyerekeknek, amellyel minden iskolai nap egy kicsit boldogabb lesz.

Van szuper iskolai felszerelésünk, főleg kis hercegnőknek. A Santoro márka a Gorjuss babáival folyamatosan új kollekciókat hoz, amelyeket a kislányok szeretnek. És most újra itt van! Hírek, amelyek megnyerik a lány figyelmét és szívét. Minden lány akarja és kombinálja őket, hogy Santoro kollekciójuk a lehető legnagyobb legyen.

Santoro

Azokkal a hátizsákkal kell kezdenünk, amelyekre minden iskolásnak szüksége van. A Santoro hátizsákok párnázott háttal és pántokkal rendelkeznek, amelyeket nemcsak a gyerekek, hanem a szüleik is értékelni fognak. Nem hiányozhat belőle egy szuper tolltartó , tele tollakkal, zsírkrétákkal, jelzőkkel és egyéb szükséges dolgokkal. Kétszintes, háromszintes és egyszerű cipzáras zsebek közül választhat, ahová könnyen dobhatja az íróeszközöket.

A lányok is élvezni fogják a készletek írását, amelyekben aranyos füzeteket, élezőket vagy radírokat is talál. Lehetőség van a pénztárca vagy a kulcstartó illesztésére iskolai felszerelésekhez. A kislányok a Gorjuss -kiadás teljes kollekciójával büszkélkedhetnek.

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?