Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 45 óra múlva 43 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Vigyorogva Spanyolország - új kollekció SS 18, amely áll a sin

  23. 02. 2018      A divat világában

Minden szerelmeseinek a spanyol márka vigyorgó Spanyolországból , van jó hír, most érkezett, hogy az új tavaszi / nyári 2018 mi ez? Miért, LE-GEN-D-ed rendű! Meg kell mondani, hogy vigyorog, Spanyolország szerette az egész cég, mind a lányok és a fiúk és a lányok, de ez a gyűjtemény talán nem párhuzamos. Képzeljünk el egy szép ruhák, felsők, szoknyák, ingek, a design és a vágások teljesen alá jelenlegi divatirányzatok, sőt, amelyek kiváló minőségű anyagokból.

Vigyorogva Spanyolország

És mi most egy új kollekció tavasz / nyár 2018 fogjuk nézni részletesen. Amint azt már említettük, minták és motívumok vannak kitéve az aktuális divatirányzatokat. Ezért ebben a gyűjteményben talál elegáns ruhák, sportos, bokrok és túlméretes. Természetesen a márka jellegzetes élénk színek és a motívumok őrült nem szabad kihagyni. Vigyorogva Spanyolország ruha szerettél régen, és mi is, de ebben az évben ők nem igazán elkötelezettek, és mi csak azt akarom mondani, hogy mindenképpen van egy kis fogás gyorsan, mert nagyon lehet választani.

Ne beszéljünk a ruhát, de csak azért, mert a márka kínál más vonzó darab. Mint például ingek, blúzok, felsők és pulcsik. Ebben az évben, kopás, hosszú felsők mély oldalsó vágással, aszimmetrikus vágás, termés tetejét, és túlméretes tetejét. És mindezen vágások ez a márka megtalálható, így a hölgyek ingek vigyorgó Spanyolországból villogni.

Nem szabad elfelejteni, sem a szoknya, amely designer márka idén tényleg kiütötte. Az inspiráció volt a kedvenc aszimmetria, átlátszó elemekkel és többnyire kényelmes és egyre stílusban. Szoknya vigyorgó Spanyolországból kell tenned a szekrény tartalmaznia kell, kedves hölgyek. És most, hogy a saját szememmel.

ruha vigyorgó Spanyolország

ruha vigyorgó Spanyolország

ruha vigyorgó Spanyolország

Top vigyorgó Spanyolország

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás