+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Vigyorogva Spanyolország - tavaszi / nyári 2016

  15. 03. 2016      A divat világában

A tavasz a sarkon, így tudjuk ezt várják kedvenc időszaka az év. Ez rajtunk múlik, hogyan döntünk különböző darab van a szekrény, érezzük a tavasz és a nyár, friss, divatos és ellenállhatatlanul. Mi szerencsére naskladnili sok ilyen jelölt, akik között jött a Kanári-szigetek, az új kollekció a vigyorgó Spanyolországból .

A szép időjárás eredendően ruha . Ezért úgy döntöttünk, a legérdekesebb és legeredetibb ruhák a tavaszi / nyári 2016 minden márka, amely szintén tartalmazza vigyorgó Spanyolországból. Ruhát, de természetesen nem minden, ami a márka kínál. Itt választhat több szoknyák , hogy megéri.

Vigyorogva Spanyolországból ismert a szép tervek, hogy emlékeztetni fogja a forró nyár. A témák, amelyek a különböző ruhák és szoknyák ábrázolt ihlette a Kanári-szigeteken, és tudni, hogy a szín és az eredetiség kell.

Imádjuk a Different.cz darab vigyorgó Spanyolországból, nem csak azért, mert a már említett, az eredeti tervek, hanem azért is, mert az anyag. Ez egy hihetetlenül könnyű és kényelmes a test, hanem a rugalmas, így a ruha tökéletesen alakított karakter.

ruha vigyorgó Spanyolország

Választhat a sokféle ruha vigyorgó Spanyolországból . Lehet választani a virág, trópusi és állati minták. A ruha, így megtalálja a tulipán, a trópusi dzsungel, hanem a flamingók, szitakötők vagy lepkék kiolvasztott Nagyon érdekes, hogy poponáší fonott kosár és így emlékeztet a repülő labdát. Nyilvánvalóan nem egy népszerű tetoválás motívumok spanyol erkélyek, belső terek és a jelenetek a mindennapi élet.

Szoknya vigyorgó Spanyolország olvassa majd az üzletünkbe fekete-fehér és színes stílusban különböző motívumok. Hisszük tehát, hogy egy jó választás az Ön számára, és a nyári forró lesz, az eredeti és elegáns, valamint ruha és szoknya márkától vigyorgó Spanyolországból.

szoknyák vigyorgó Spanyolország

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás