+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Vigyorogva Spanyolország - spanyol ruházati márka, hogy lóg az unalom és a szürke

  28. 02. 2014      A divat világában

A spanyol márka vigyorgó Spanyolország Nyugat-Európában nagyon népszerű, és a hullám az öröm és a színek, és végre megérkezett a Cseh Köztársaságban. Ez jó, nem? Gray és unalom volt elég;)

ruha vigyorgó Spanyolország www.differentfashion.cz ruha vigyorgó Spanyolország www.different.cz

Mintegy vigyorgó Spanyolországból, sokan már hallott, de kevesen tudják, hogy jön a Kanári-szigetek, Tenerife, ahol a jel található. Az élet a szigeten is sok motívumok igazán érezni. A fő nyersanyag a szép színes ruhák és táskák vigyorgás kell, hogy jöjjön be a jelenetet vissza 2014-ben.

Pieces vigyorgás általuk történetek, amelyek tapasztalt jelentős tervező magát. Tervek készülnek a szív, bár tomůže hangzik, mint egy klisé. Vágások és anyagok egyszerűen bizonyosság. Minden egyes darab számot tartalmaz vigyorgás merített bonyolult részleteket, hogy meg tudják ítélni, aki szereti a divatot és életöröm.

ruha vigyorgó Spanyolország www.differentfashion.cz ruha vigyorgó Spanyolország www.different.cz

Mark simper szeretni fog minden magabiztos nő, aki nem szereti, ha rejtve marad a sarokban. Bármilyen hölgy vagy lány tehet a szekrények szúrni egy kicsit érdekes színek és az öröm.

Nyomtatása szövetek vigyorgás márka mindig a legkorszerűbb módszerekkel, például micropigmentace. Egy technika kialakítására a legfinomabb divat nyomatok. Minták és történetek, minden darab annyira még lenyűgözőbb.

Minden egyes darab áthalad a kezében igazi szakemberek. Ezt kézzel készített ruházati származik igazán érezni.

ruha vigyorgó Spanyolország www.differentfashion.cz ruha vigyorgó Spanyolország www.different.cz

További részletek, hogy értékelni fogja befejeződik és a jelek adunk vigyorgás igazi bélyeg az eredetiség. Brand vigyorgó Spanyolország ragyogni fog ... és topřeci, nem igaz?

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás