+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Vigyorogva Spanyolország ősz / tél 14 - 35.díl - DifferentTV.cz

  13. 08. 2014      Different TV CZ / SK

Videó% (y K8sZgfQnxw4)%

Ősz / tél 2014 jelek vigyorog repülő Spanyolországból a Cseh Köztársaságban. Mark szó a spanyol (ill. Kanári-szigetek) Tenerife és a spanyol temperamentum megy érezni az egyes darabok.

Én fejét tervező Christian elmondta, hogy csak ez a gyűjtemény teljesen elégedett, és amely megfelel az összes álmait és elvárásainak. A minőség az élen, de a tervek akkor lehet csodálkozni. Mark vigyorogva Spanyolországból mindazok számára, akik nem szeretik unalmas öntettel. Minden ruha vigyorog tele vannak színes és a játékosság.

A márka vigyorgó Spanyolország igazán tetszik, és mindig várom, hogy az új darab. Ebben a videóban különböző TV bemutatja az őszi / téli kollekció 14. Veronika felveszi a ruhát, és vándorol velük, így láthatja, hogy néznek ki a valódi nő. Videó mutatja mindig több, mint a kép, így ez a darab biztosan értékelni. Különböző TV van az Ön számára, így élvezheti a darabokat Spanyolország vigyorog vadonatúj kollekció.

Olvasson a márka kell magazinunk: Mi volt a darabokat vigyorgó Spanyolországból cseh utcán

Szívesen divatmárka, a történelem és a történetek? Imádni fogod a portálon: www.ModniZnacky.cz

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás