EXTRA -20% Moodo, Converse, Skechers, Ichi KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 130 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Vigyorog Spanyolországból - divatbemutató

  31. 05. 2016      Different TV CZ / SK

videó% (y kI5ChDXaIV4)%

Szép időjárás nem tudtunk várni, ezért hihetetlenül hálás a hatalom, hogy végre itt van. Napfény, meleg és a jó humor körülöttünk. De mi lenne a nyári jog nélkül darab a nyáron? Az ilyen ellátás a spanyol márka a Kanári-szigetekről. Gyere velünk, hogy a divatbemutató legszebb modellek.

A spanyol márka vigyorog Spanyolországból ihletett hangulatban és nagy táj, a Kanári-szigeteken. És nem csak, hogy beleszeret az eredeti és elképesztő motívumok és minták, hanem nem lesz elég dicséretet az anyagot. Ez egy hihetetlenül tágas, kényelmes és rugalmas, így még a forró napokon úgy érzi, nagy jobb.

És akkor mi a tökéletes ruhát ? Bámulatosan felveheti tartozékokat a görög márka Doc . Ez nem csak szállít egy gyönyörű gyűjtemény kézitáska vagy pénztárca, hanem a szép ékszereket, vagy kalapot. Doca márka látható a korábbi darab Különböző TV .

Ezen a nyáron csak más, már tudjuk,) Így megy előre, és kap magának a legszebb darab most, mind hiányzik a legszebb és legelegánsabb napig ezen a nyáron.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás