+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Vigyorog SPANYOLORSZÁG - spanyol ruházati márka, hogy szeretjük - 23.díl - DifferentTV.cz

  30. 03. 2014      Different TV CZ / SK

Videó% (y 2FLCt8J3C4U)%

Mark vigyorogva Spanyolországból most a nyugati jönnek hozzánk, mint egy új divat hullám. Minden darab egy bonyolult alkotás. Minden egyes darab hordozza a tapasztalatok az élet maga, a fő tervező, a márka. Vigyorogva Spanyolország eredete és központja a Kanári-szigeteken, és így darab ez a márka úgy érzi, a lágy szellő és forró, élő Spanyolországban.

Vigyorog márka Spanyolországban most képviseli a Cseh Köztársaság, a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában, így ha gondolt Minden eladási megéri, és megérdemlik, hogy eladja ezt a gyönyörű márka, így ne habozzon szólni. Boldogok vagyunk, hogy kösse őket, mi fog biztosítani ezeket a darabokat.

Mark vigyorogva Spanyolország gyorsan vált a második legnépszerűbb márka a DifferentFashion.cz. És nem vagyunk meglepve. Minden új kollekció ma is egyre inkább várjuk, hogy a következő alkalommal. Amit lepjük te.

További információt a márka, keresse fel a magazin: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/culito-from-spain-spanelska-znacka-obleceni-ktera-mava-s-nudou-a-sedi/

E-bolt ez a márka a Cseh Köztársaságban van: http://www.differentfashion.cz/cs/71-culito-from-spain

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás