Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 8 óra múlva 36 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Vigara - praktikus lakberendezési kiegészítők, mely lenyűgözi

  18. 11. 2015      A divat világában

A háztartási munka nem kell unalmas. Még időben halogatni, amíg csak lehetséges. A spanyol márka HOMEWARES Vigara élvezheti nem csak tiszta, hanem lesz tartozékok tisztítás után díszíteni az otthoni.

Forrás: google.com

A cég Vigara jelent meg a piacon több mint 50 évvel ezelőtt, és abban a pillanatban a legnépszerűbb márka a lakberendezési kiegészítők, több mint 40 országban szerte a világon. Azt mondják, hogy mi lehetett a spanyol márka vonzza a sok ember? A válasz - az eredetiség! Különcség és bátorság a design és a színek, a spanyol napi rutin, így egy darab az eredetiség át a helyi tervezők és a kis kiegészítők teszik a nap, és felvidít otthonában.


Forrás: different.cz

Az egyik legfontosabb kategóriája a márka, amelyen alapú tervező, otthon kiegészítők tisztítására tervezték. Kiválaszthatja mindenféle kefék, színek és minták. Úgy tűnik, hogy az ecset formájában egy szőke hölgy hangzik egy kicsit infantilis? Nézd meg a galériát, és most úgy találja, hogy beleszeret az új design. Ezen kívül minden ecset veszi fel, és a gyakorlati szempontokat, és így áll vagy comb fogantyúk mindennaposak. Vigara gondolt, természetesen, a háziállatok, és így fedezze fel az új gyűjtemények és készletek háziállat, ahol talál egy megfelelő tálba ecsettel formájában egy kutya vagy macska fejét. Sepréséhez tervezők kidolgozott egy vidám kefe pengék.Forrás: different.cz

Fürdőszoba köszönhetően ház kiegészítők ragyog, mint a konyhában. Fürdőszoba tartalmazó szett Doge folyékony szappan és szivacs, több kreatív tervek több élénk színeket. Így hirtelen ki a monokróm medencék előfordulhat kert világban.


Forrás: different.cz

Lakáskiegészítők egyáltalán nem tapad a mottót: „tiszta, és elrejti”, mert szeretnek dicsekedni a barátok és hagyja, hogy ki kell tenni a pultra.


Forrás: different.cz

Vigara gondolta a pillanatokat barátaival, így lehet választani néhány kiegészítők alkalmas étkező. Pepper daráló formájában úriember visel nyakkendőt, elegáns tál gyümölcs vagy bor dugóval hasonlító hölgy egy kalap? Ismerősei biztosan arat a csodálat az eredetiség.

Mindezek kiegészítők alkalmas nem csak az otthoni, hanem a tökéletes ajándék, rokonok, barátok.

Szerző: Klára Brázdová

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás