−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 54 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Varázslatos Anekke kollekció - India vs. Jane

  08. 03. 2019      A divat világában

Megérkezett az új Anekke kollekció, nagyon egyedi és gyönyörű kivitelezésben, aranyos, meseszép, és minôségi darabok. Részletes kidolgozás, amely hihetetlenül jól mutat. Kivételes darabok szebbnél szebb motívumokkal. Szebbnél szebb detailok és variációk, és nagyon gyengéd színekben. Kétféle model India vs. Jane. Mindkettô más és más tervezéssel, amely különleges új az Anekke márkától. Gyertek velünk, és tudjunk meg többet az Anekke új kollekciójáról.  
  
Anekke
 

Anekke India

 
Az Anekke indiai kollekció két mintával rendelkezik. Az első színes, Anekke kislánnyal díszített,  a másik pedig elefánt motívummal.  

Mindkettô gyönyörű, és nagyon egyedi. Nézzük meg ezt a csodaszép kollekciót, tartsatok velünk. 

"A világ egyszerűen csodálatos, minden szeglete lenyűgözô. Imádnivaló, kalandos, új helyeket, felfedezni és folytatni a tapasztalatok gyűjtését, hogy esetleg hová lehet még utazni. Ha egy hely egy ország, akkor az a nemzet és szokásai szerint, minden más mint ahogy azt megszoktuk. Akkor induljunk is Indiába. Izgatottan és vágyakozva várjuk a spirituális utazást Indiába. India mint tudjuk, gyönyörű és varázslatos, lenyűgözô a nagyszerűsége és energiája. India elkápráztat téged, és egy idő után még úgy is érzed hogy egy része hozzád tartozik. Rögtön tudni lehet hogy ez egy olyan utazás lesz amely elvisz téged, messze messze, ahol minden gyönyörű és varázslatos. 

"A szent állatok, az emberek békés együttélése és az állandó életvitel mind körülötted vannak. A fűszerek ellenállhatatlan illata, a színkavalkád, a szent állatok és az ország minden apró részletének fontossága olyan tapasztalat, amely megkérdőjelezi mindazt, amit csinálsz, beleértve az értékedet is. Ezt mind az Anekke mesélte el, aki mindezt átélte Indiában. 
 
Anekke kézitáska
Anekke hátizsák


Anekke Jane


A Jane kolekciónak két mintája is van. Az első dizán púder barna és bézs kombinációja, amely egy könyvet  és köveket és kislány a romantikus témája díszíti. A második dizájn újra finomítva van, bézs részletekkel, és részletes virágos hímzéssel.

Anekke azt mondja: "Egyszer volt egy kislány, aki szeretett olvasni. Én voltam, Jane. Sok ember számára az olvasás sokkal több, mint egy hobbi. Ez a módja annak, hogy elkerüljük a valóságot és hogy más életben éljünk. És élvezzük a csodálatos történeteket. A történetek olvasása azt jelenti, hogy álmodik anélkül, hogy bezárná a szemét. Számomra ez egy kis, varázslatos cselekedet, amit bárhol élvezhetem a világon, bármikor a nap folyamán."

- Emlékszem arra a pillanatra, amikor először kinyitottam a könyvet, és eljutottam az első oldalakra. Mintha az írógép hangját hallanám, a történetet egy nő írta, aki a betűket és szavakat használta a világ megváltoztatására. És bizonyos értelemben és érzékenységgel, büszkeséggel, de előítéletekkel töltött meg. Attól a pillanattól kezdve, amikor elkezdtem olvasni, az olvasás rituálissá vált. Képzeld el a pillanatot, amikor megnyitod a könyvet, elkezdsz és hirtelen részévé válsz. Túlélni, szeretni, venni, sírni, képzelni. Élő. Kétségtelen, hogy nincs más öröm, mint az olvasás. Töltse ki a kedvenc táskáit, utazzon a célba, nyissa ki és eltévedjen. ”Ez és még sok más ymeseszép kiegészítô. 
 
Anekke hátizsák
Anekke notebook táska

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?