EXTRA -20 % ezzel a kóddal EXTRA20 (kivéve az Anekke-t)Vége 296 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Új márka készleten - műanyag cipők az Ipanema-tól

  19. 06. 2018      A divat világában

Itt egy ilyen csúnya dologgal jöttünk fel, és hivatalosan elismerjük Önnek. Szeretjük a cipműanyag őket. Mivel Melissa, Crocs és Zaxy márkájú márkájú eshop vitorlásunkon, alig viselünk bármit a lábunkon. Nos, néha meghívjuk a Conversky-t vagy a Hilfigers-t is, de valahogy ez a leginkább a műanyag bitekre vonatkozik, néhány egyszerű okból. Tartós, időtlen, kényelmes, alkalmazkodó és környezetbarát. És annak érdekében, hogy egy kicsit bővítsük műanyag kollekciónkat, új kezdeteket vettünk a fedélzetre. Ipanema.

Ipanema flip flop

Az Ipanema 2001-ben alakult és Brazíliából származik. A Rio de Janeiro legismertebb akrobatáinak köszönhetően különleges név született, amely végtelen életéről híres. A cipő nem tagadja meg eredetüket, különösen azért, mert mintát viselnek, ami a burkolt strand Ipanema Calçadão. Néhány cipőnek ez a mintája van a talpakon, néhány a belső talpbetéten.

Ipanema

Az összes cipő közös jellemzője természetesen a Flexpand nevű anyag, amely 100% -ban újrahasznosítható . Tehát amikor megkapod a cipőidet, élvezni fogja magát, de a környezetet is. Ezenkívül a márka is megfizethető, és elmondható, hogy ezeknek a minőségi cipőknek az árai több mint elfogadhatóak. Az Ipanema a legtöbb flip-flopról híres. A márka számára a flip-flopok legendásak, és ha nyaralni szeretsz és körülnézek a világon, akkor arra számítunk, hogy sok béka lesz ebből a márkából, és nem csoda. Még csak nem is adtunk fel, nem azért, mert össze akarunk keveredni a tömeggel, hanem azért, mert ki akartunk menni. Nem flip-flopok, mint a flip-flopok, flip-flopok, minőségi és elegáns .

Ipanema flip flop

Eddig úgy néz ki, mintha a márka csak flip-flopot készít. Ne tévedj! Az Ipanema elegáns szandálokat vagy kényelmes papucsokat is kínál. Minden évben jön a márka a különböző tendenciák és minták, a nem megfelelő színskálák és formák. Tehát mindig választani kell. Mi is gondosan választjuk ki mindannyiunkat, és tartjuk a jelszavainkat: legyen más.

Az Ipanema márka olyan hollywoodi csillagokat is hordoz, mint Angelina Jolie, Halle Berry, Kate Hudson vagy Ashton Kutcher, rövid ikonikus csizmák és híres hírességek, amelyek szeretik az embereket a világ minden tájáról.

Ipanema cipő

Ipanema szandál

További inspirációt találhat a különböző TV-n megjelenő videóinkban

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?