−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 103 óra múlva 3 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Valentin nap. Ajándékok neki, neki és neked.

  01. 02. 2021      A divat világában

- A dolgok megérik azt az örömet, amit okozhatnak.

Valentin nap. Olyan ünnep, amelyet egyesek szeretnek és ünnepelnek, mások elítélnek amerikai ünnepként, és figyelmen kívül hagyják. Bármi is van, próbálja meg megjavítani ezt a napot, mint újabb lehetőséget arra, hogy boldoggá tegye valakit, akit szeret.

Természetesen a szeretet nemcsak egy évben nyilvánul meg, hanem egy ajándék mindig mindenkinek tetszeni fog. Tehát örömet szerezhet kedves felének, vagy ha egyedülálló, kérjük, várjon egy közeli hozzád váratlan Valentin-napi ajándékot. Vagy csak boldoggá tegye magát.

Ajándék tippjeink vannak, amelyek megvilágítják minden nő szemét, és mosolyt varázsolnak sok férfi arcára.

AJÁNDÉKOK NŐKNEK

Nem lehet szomorú egy nőt ékszerekkel. Ha biztos fogadást szeretne, ne habozzon, és nyúljon a Guess ékszeréhez. Fülbevalók, láncok, karkötők és gyűrűk el fogják veszni a hölgy lélegzetét.

És akkor ott van a nők leghűségesebb társa. Kézitáska . Stílusos, divatos kézitáskával soha nem léphet félre. Minden lánynak és nőnek minden nap szüksége van rá, és ő is szereti őket. És ahogy mondjuk a Különböző - a virág elsorvad, a kézitáska nem.

 

AJÁNDÉKOK FÉRFIRE

A férfiaknak szóló ajándékok gyakran kemény diót jelentenek. Tippünk mindenképpen a világmárkák, Tommy Hilfiger vagy Calvin Klein ökölvívói. Remekül illenek a férfiakhoz, és szexiek lesznek a nők számára is.

Minden bizonnyal érdemes megemlíteni a stílusos Gap pólókat, amelyek forró hírek e-boltunkban. Ennek a márkának a pólói nagyon népszerűek, így biztosan örülni fognak a férjednek is.

AJÁNDÉKPÁR GŐZEKHEZ

Sok pár szerette vásárolni ugyanazokat a ruhadarabokat mindkettő számára. Ne hagyja ki a Valentin mintájú Emes nadrágot , vagy például a vidám Many Mornings játékos motívumokkal ellátott zoknit .

Most pedig ajándékot kaptunk tőlünk!

Kedvezményes Valentin rendezvény jelenleg zajlik. Minden vásárlásnál 14% kedvezményt alkalmazhat! Csak írja be megrendeléséhez a LOVE14 kódot , és alkalmazza. Így nem csak Valentin-ajándékok vásárlása lesz még nagyobb öröm.

Valentin napi ajándék tippek

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?