Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 63 óra múlva 41 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Utazás a tengeren. Mi csíp nem hagyja a csomagtartóban?

  17. 07. 2013      A divat világában

Van egy nyaralás egy barát, család vagy a barátok, és azt szeretnék, hogy a nyaralás bonyolult felszerelést minden lehetőséget úgy, hogy vagy a csomagtérbe súlykorlátozás akadályozzák ragyog a tengerparti üdülőhelyen? Itt van egy érdekes tippeket, hogyan kell csinálni.

Heys-Britto-Flower-Poggyász

utazások

Bár meg kell, hogy inkább egy pihentető nyaralás, biztos, hogy legalább egyszer egy utazás vagy egy fontos turistalátványosság menni. Tekintettel arra, hogy a tenger domborzati biztosan legalább egy kisebb túrát hiányzik kényelmetlen flip-flop, és akkor biztosan nem élveztem. Szükség van tehát arra gondolni, hogy keményebb cipő, de nem hordanak cipőt, vagy hegységek, többek között, hogy túl sok helyet? Wrap szüksége van ezekre a kényelmes cipő Crocs fix anatómiailag formázott talp és sarok pánt, akkor is, ha elárulja igényes utazást. Például szép nyári menta szín illik szépen a tengerparti természet :)

Crocs Carlie Green Island Crocs Carlie Green Island

Az utazás akkor biztosan úgy érzi, hogy a legjobb rövidnadrágban és mellény, mondván, hogy túl rendes? Emeljük meg az eredeti nyári idegenforgalmi ruhát és kalapot színezett üvegek.

Nyári kiegészítők különösen kiemelkedik a kontrasztos színek. (Forrás: google.com) Nyári kiegészítők különösen kiemelkedik a kontrasztos színek. (Forrás: google.com)

Extravagáns napszemüvegek hangol minden felszerelés. (Forrás: google.com) Extravagáns napszemüvegek hangol minden felszerelés. (Forrás: google.com)

Úszás és napozás

A nyaralás általában a leginkább előre napozás, úszás a tengerben, vagy a szálloda medencéjében. Ideális csomag legalább két fürdőruhák. Még a víz vagy a tengerparti bárban volt „vystajlovaná” abszolút szükségszerűség tunika vagy pareo helyett, akkor csomagolja egy nagy sálat fog szolgálni a 2 az 1-ben, és akkor a különböző lehetőségek tethering hogy hozzon létre egy új strand minden nap sundress .

Big Sál Desigual Big Sál Desigual


Fél és éjszakai szórakozási

Amint besötétedik kezdenek, hogy rávegyék éjszakai bárok és klubok. Hol máshol, hogy világítsanak, és megmutassák cserzett test, mint a tenger nyáron rövid mini ruha, amely szinte szükségszerű a cipőben az ék alakú. Íme néhány tipp a szép darab.

Meg Desigual szandál gyönyörű élénk színekkel. Desigual cipők Meg gyönyörű élénk színekkel.

A bár meg kell lovagolni ki ezeket a ruhákat Flecos Naranja a spanyol márka vigyorog. A bár meg kell lovagolni ki ezeket a ruhákat Flecos Naranja a spanyol márka vigyorog.

Még nyaralni nem adja fel kedvenc kiegészítők és ékszerek. Válassza ki a legjobb ékszerek nélkül fémtartalom. Ezek különösen alkalmasak műanyag karkötő. Lehet, hogy néhány, a nyári és a virágos téma.

Vacation határozottan sokkal praktikusabb, hogy tegyen egy zsák csomag táskák cross-testület, hogy válasszon elegáns este, a tengeren és a bánatpénz mosható.

Sportos elegáns kézitáska kereszt-test. (Forrás: google.com) Sportos elegáns kézitáska kereszt-test. (Forrás: google.com)

Desigual Kosár 4 Desigual Kosár 4

Mosható műanyag zacskók a strandon (forrás.: Google.com) Mosható műanyag zacskók a strandon (forrás.: Google.com)

De az alapvető lényegében egy. Ahhoz, hogy az egész nyaralás érezte, szép és kényelmes. Egy kis pihenés, és haza tele pozitív energiával. Engedelmeskedjetek és tedd Nyaralás bőrönd ruhát, és nem tud hibázni;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás