+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Divat Tanácsadás

Uraim viselni a pólót egy öltöny mellény?

  08. 01. 2018      Hogyan ruha

Helló,

Szeretném megkérdezni, hogy az urak rajta az inge alatt egy öltöny mellény?


Eva Altmannová

Válasz

Kedves Éva,

Ez nagyon egyedi. Attól függ, hogy milyen az időjárás, és milyen kényelmes mesterek, mi a számukra legmegfelelőbb. Összesen férfiak általában viselnek inget az inge alatt, de alkalmas egy alkalmi ruhát kigombolt ing. Shirt alatt öltönyt viselni mellények vagy T-shirt készült speciális anyagokból, ami ül csak a test és nem hoz létre felesleges fordítás inge alatt.

Ami a kérdést, azt mondhatjuk, igen férfiak viselnek inget alatt ruha mellény és ing. De általában ezek az emberek két táborra oszlik. Van, aki nem beszél elég erősen ing és trikóingek, mások meg a gondolat, hogy egy réteg kúszik.

Meglátjuk erről. Fehérnemű (beleértve a T-ing vagy atléta) eredetileg tervezték, hogy egy ember, mint kis rendetlenség. Ezenkívül fehérnemű is védi az embert a bosszantó, csípős anyagokat. A mellény vagy pólót az ing alatt meleg télen, véd verejték ing és szagtalanító foltokat, továbbá megakadályozza a szőr a mellkasán, hogy elérje az inget. Tehát egy határozott válasz valószínűleg nem adja fel teljesen, talán azt tanácsolom, hogy tegye a személyes kutatás és a férfiak körülötte kérdezte.

Jó napot, nem pedig www.different.cz

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás