−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 61 óra múlva 12 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Ünnepelje velünk a Nemzetközi Fehérnemű Napot

  06. 04. 2020      A divat világában

Tiszteletteljesítsen minket apró darabokkal az öltözőnkben, amelyek nélkül a legtöbben még nem mennének el. Fehérneműről beszélünk, amelyet április 3-án - a fehérnemű nemzetközi napján - adtak. És mit jelent ez neked (neked)? Csábító hírek. Érdekes események. Alku kedvezmények.

A világvárosokban például ezen a napon láthatják az éves fehérneműs felvonulásokat. És mivel még nem tervezünk téged, boldoggá teszünk téged a miénk után. Új modelleket kap a világmárkákból és ellenállhatatlan kedvezményeket kap, amelyek mindig megérik. Tehát, ha néhány pénteken gondolkodott új fehérneműk felvételéről a szekrényére, ez a megfelelő nap. Fogj sikert!

A fehérnemű az első dolog, amelyet reggel megérint, amikor öltöztet. Nem csak praktikus ruházatnak kell tekinteni, hanem öröm is . Szeretne, és kinek mutassa meg. Lehet, hogy nem, de a legújabb trendek lehetnek kitéve. Lehet klasszikus, de nem hagyományos is. Rejtett, még be is vallotta. Rajtad múlik, hogyan érzékeli, hogyan érzi magát és mennyire kényelmes.

Nagyon lenyűgöznek a ikonikus Calvin Klein modellek logókkal vagy inkább példátlan tervekkel, Tommy Hilfiger által ? Mindkét divat jelenség népszerű klasszikusokat, valamint színeket vagy vágásokat kínál, amelyek minden öltözőt életre kelnek. És mivel a kényelem továbbra is nagy szerepet játszik az alsóneműben, minden modellben érezheti a pamutot.
De ha szeretsz merészelni, próbálj ki játékos Slippsy rövidnadrágot   és a Styx , akkor biztosan teljes mértékben élvezni fogja az otthoni kényelmet, emellett igazodhat szeretteivel. Ez a két márka azonos formájú modelleket kínál férfiaknak és nőknek.

SlippsyMegjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?