+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Újdonság! Ajánlhatunk Önnek a megfelelő méretű ruhát és cipőt

  23. 08. 2017      A divat világában

Bár vásárláskor ruhák, cipők és kiegészítők online az elmúlt években jelentős trend, tudjuk, hogy ez nem olyan egyszerű, hogy elérje a megfelelő méretet. És mivel tudjuk, hogy egy ideig, úgy döntöttünk, hogy tegyünk ellene. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy most a válogatott ruházati méretek és a cipő csak tévedett? Hiszed vagy nem, ez így van! Az újonnan megadott üzletünkbe, akkor bízza a kezében SizeID, ami azt jelenti, hogy ha egyszer mérni, hogy mentse el a fokozatot, és soha nem téved. A méret automatikusan ajánlott.

SizeID

Különben is, mi szeretjük projektek, amelyek egy kicsit más , ezért úgy döntöttünk, hogy tervezzen üzletünkben SizeID fogadjuk őket tárt karokkal. Képzeljünk el egy gombot a kártya termék, amely javasolni fogja, hogy milyen méretű a legmegfelelőbb az Ön számára.

A folyamat egyszerű, először el kell döntenie a legszebb és divatos darab méretének kiválasztása kattintva javasoljuk gomb méretét. Látni fogja, egy egyszerű táblázat, amelyben néhány másodperc, hogy írják le a mértéke, és majd kattintson a Küldés gombra, és az ajánlott méret. A méréseket lehet megtakarítani, lehetővé teszi az egyszerű belépési arány a következő látogatás.

sizeID

sizeid

Ha létre saját fiókot, akkor is add meg szeretteit, amelyre szeretne vásárolni. Itt lehet regisztrálni egyszerűen át a Facebook számla;) Majd kattints a fülre a termék www.different.cz hogy „ajánlom SIZE” és a kockázatokat, és eltérő lehet!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás