−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 13 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Új márka! Blutsgeschwister

  27. 08. 2019      A divat világában

A "Differenta" fedélzetén új márka. Egészen egyedi, és kiváló minôségű darabok, németországból. Német divatmárka, Blutsgeschwister szép és Differenta! Új márka a fedélzeten, tarts velünk, és szerezz be te is egy stílusos darabot. Kiváló minôség, és egyedi darabok, német stílusban, és divatos különleges kivitelezésben, egyedi és ellenállhatatlan kiegészítôk. Tartsatok velünk és legyetek Differenták. 

Blutsgeschwister 

Blutsgeschwister

a márka németországból származik, és már 2001 óta szebbnél szebb és kiváló minôségű modelekkel áll elô. Hihetetlen és ragyogó stílus. Egyedülálló fazonok, a legapróbb részletekig kidolgozva. Többféle ruházat, leggingsek, ruhák, szoknyák, topok, kabátok, Fair Wear Foundation tanúsítvánnyal rendelkezik, az egyesület a megfelelô és kiváló munkakörülményeket biztosítja. , 

A Blutsgeschwister márka szimbóluma azt mutatja hogy minden egyes darab szeretettel és békével lett készítve. Nagyon odafigyelnek az ökológiai szempontokra is. Szóval érdemes beszerezni egy csodaszép darabot. Tartsatok velünk és legyetek Differenták. 

Blutsgeschwister

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?