+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2015- hölgyek!

  22. 01. 2015      A divat világában

Új kollekció márka Desigual tavaszi / nyári 2015 nagyszerű. Bemutatjuk, hogy egy pár darab női ruházat. A férfi modellek, illetve gyermek sportruházat, cipők és kiegészítők is várom a következő számban a mi magazin.

Ebben az évben más! Ebben az évben más!

Nem is olyan régen, 2014-ben zártuk az ajtót, és mentünk, hogy megfeleljen a 2015 szilveszteri együtt jár egy bizonyos varázsa. Ez egy érzés, egy új kezdet, új lehetőségek és célok. Hiszünk nem csak egy jobb jövőben, hanem magukat. Hisszük, hogy sikerül ebben az évben, hogy eleget teszünk indítványokat. Röviden, úgy véljük, az új ,, engem. „Ha eltekintünk a szent hely, és ha arra összpontosítunk, nem feláldozható, weboldal anyag is, hogy magát, mint lesz, hogy valami újat. Igen, sokan azt mondják, hogy az anyagi dolgok nem számít, de ha hagyja, hogy egy új frizura, vagy vesz egy új kozmetikai termékek, új autó vagy ház, akkor jobban érzi magát. Talán mindannyiunknak kezdődik egy új ruhát, amikor úgy ítéli meg, hogy egy hétköznapi dolog, de mi ez a fajta frissítés új ,, I „és egy kicsit más?! Az biztos, hogy sikerül új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2015.

Az idei kollekció valóban sikerült. Női cipők, ruhák és kiegészítők, férfi ing, gyermek ruházat és sporteszközök. Mindent, amit lehet gondolni, és meg fogja találni a mi e-bolt. Az új kollekció Spanyolország honlapunkon lassan, de biztosan növekszik. A tervezők idén kapott igazán számít, mert azt mutatja, hogy javaslatai, hogy gondolkozzanak a részleteket. A dolgok nem csak az eredeti, de nagyon jó. A nők körében eredeti divat darabjai közé tartozik egy színes pulóvert és multifunkcionális Pisa.

Desigual kardigán Pisa Desigual kardigán Pisa

Szép kötött pulóver Desigual zip az eredeti gallér egy nagy divat találatot. Hála a szín kombináció alkalmas bármilyen ruhában, akár sportos vagy elegáns. A tavaszi napok, lehet viselni, mint egy kabát.

A nyár eleve kényelmes, egyszerű és főleg könnyű ruházatot. Azoknál a nőknél, különösen ruha. De mit válasszon, akkor képes ellátni több lehetőséget számunkra néha nehéz feladat. Desigual tehát egy praktikus megoldás. Például ezek a gyönyörű ruhákat Sirena.

Ezek ruhák Desigual valóban luxus, minden korosztály számára megfelelő, és különböző alkalmakkor, valamint mindennapi használatra. Ruhák nagyon divatos vágás, áramló szoknya és fodros szegély lehet letölteni ízléses húr. Desigual ruhák vannak kötve a nyak körül. A hátsó kis könnycsepp alakú nyakkivágás, díszített alkalmi íj nyaka körül. Nyáron ezért igazán használni.

A másik nagy és eredeti darab, amit nem szabad kihagyni egy új szekrény Valéria ing.

Desigual ing Valeria Desigual ing Valeria

Desigual T-shirt nagyon elegáns és praktikus, kombinálni lehet több alkalmi, sportos és elegáns ruhát. Meg lehet viselni a farmer és legínům. Póló a megjelenése egy denevér, és tegye laza az oldala. Az útlevél segítségével letölthető kullancs elegáns szalaggal. Az előnye, hogy ez a stílus praktikus, amit viselni bármit is érzel semmilyen módon. Ez alkalmas mindenféle hangulatok és karakterek.

Ha keres a kedvenc farmert, de nem ugyanaz, mint a kollégája a munka, vagy az osztálytársaival, márka Desigual hoz egy eredeti és elegáns megoldás formájában farmer Suerte rendkívüli stílusban.

Desigual farmer Suerte Desigual farmer Suerte

Classics a nadrágot határozottan hiányzik, de jön hozzánk után. Nadrág finoman díszített kék hímzéssel a derekát, és zsebek, de a lábak nagyon eredeti, letöltik a gumiszalag, ami nagyon hasznos a csizma és úgy néz ki jó példa cipő, vagy ékek a balerínkám.

Tippek új szekrény tőlünk, hölgyek, kap egy kis mértékben. Minden ostastní látogasson www.Different.cz , valamint más részein a magazin. Tehát inspirálta, és ne felejtsük el, hogy a különböző évben)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás