AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Új kollekció Desigual tavaszi / nyári 2015 - a férfiak!

  24. 02. 2015      A divat világában

Desigual tavaszi / nyári 2015 Forrás: Facebook Differentfashion.cz Desigual tavaszi / nyári 2015 Forrás: Facebook Differentfashion.cz

Uraim, ne feledd ez a márka Desigual. Az új férfi kollekció Desigual tavaszi / nyári 2015-es év nagyon jó, különösen elegáns. Férfi ingek és pulóverek, minden megtalálható a gyűjteményben. Például az elegáns ing Birdie.

Férfi póló Desigual Birdie Férfi póló Desigual Birdie

Gyönyörű férfi ing Desigual egzotikus motívumok díszítik árnyalatú zöld pálmalevél motívumok és a színes papagájok. Mellkasi narancssárga hímzés „Mondj valami szépet !!”, a jelszó ebben a gyűjteményben. Ing könnyű és kényelmes, alkalmas a szabadidő. Egy másik nagy darab, hogy a szekrény Jorge ing.

Férfi póló Desigual Jorge Férfi póló Desigual Jorge

Klasszikus kék nem baj, kék fogyásra és szexi. De a kék ing a szekrényben lehet hiányozni senkinek. Ha szeretne egy klasszikus, hogy öregszik, de szeretné, hogy más, válaszd az eredeti márka Desigual, mert ez a márka mindig mutatja valami más, amit eltérni a vonalat. Shirt Jorge ezért alulértékelik kék trópusi motívum a zsebében. Színes mellkasi zseb van kiegészítve újra oldalukon „Mondj valami szépet !!”.

Egy másik fontos darabja a férfi ing . Origináním és atipikus darab Enunveler ing.

Férfi ingek Desigual Enunveler Férfi ingek Desigual Enunveler

Ez a férfi ing árnyalatú kék és fehér abszolút bestseller. A mellkas egy fehér-piros foltok és fekete hímzés. Ez egy vágott rendszeres fit, vagy görcsök. Akkor viselje kötetlen ruhát farmer vagy karcsú nadrág, hanem egy innovatív kiegészítője több hivatalos öltöny. Chic ruhát gyakran váltogatja a kényelem, talán minden ember értékelni kényelmes pulóver. Itt található elegáns a mi e-bolt. Például pulóver Desigual Palmapple.

Pulóver Desigual Palmapple Pulóver Desigual Palmapple

Az eredeti férfi pulóver sötétkék egzotikus pálmák, színes motívumok ananász szokatlan kényelmes kiegészítője minden alkalomra. Pulóver díszített megkülönböztető jele Desigual a narancs és a trópusi motívumok az első.

Uraim, merem mondani, hogy az idei kollekció biztosan választani. Ruházatok Desigual kényelmes, minőségi, ízléses és elegáns. Más darabok is megtalálhatók e-shop www.different.cz .

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás