EXTRA 20% Blutsgeschwister KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal EXTRA20Vége 65 óra múlva 36 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Új kollekció Desigual ősz / tél 2017

  05. 07. 2017      A divat világában

Itt a nyár, és mi a divat világában a hozzá tartozó nyáron, az új kollekció egyes márkák a következő szezonban. És mivel a Cseh Köztársaságban is hideg, nyáron is, örülünk, hogy ő most nálunk, akkor játszani egy új gyűjtemény a márka Desigual ősszel és télen 2017.

Az új Desigual kollekcióban áll tisztelgés minden független nők, akik nem félnek, hogy menjen neki, ingyenes és eredeti. Nem fél, hogy menjen az árral szemben, és a ruha, ahogy érzik magukat. Ezért ez a gyűjtemény ihlette több áramot a divat - punk rock-angliai 80 év után az Egyesült Államokban. A divat, hogy a tánczene, az amerikai rock színtér után hullám modern spanyol.

Desigual

Ily módon, a férfidivat ötvözi a hölgyek. Glamour találkozik alkalmi ruházati és sportruházati darabok punk kombinálva váratlan szépség. Heritage spanyol kultúra tükröződik hímzett farmer, szoknyák kollázs stílus virágos mini szoknya, kis bundičkách és szupervékony nadrág szikla. Nem értem ezt teljesen időtlen stílus lázadás, hanem a luxus, hogy megengedheti magának, hogy önmaga legyen.

ruha Desigual

Télen is lehet Boho mert Boho stílus egy stílus, amely soha nem megy ki a divatból. Ezzel a trend jött Desigual már a korábbi és nagy sikere volt, így Boho Desigual úgy döntött, hogy továbbra is ebben a gyűjteményben.

Az új kollekció azonban nem, csak őrült mutatványokat, de még a legenyhébb. Így választja abszolút mindenkit, kortól és állapotát. És mi lesz velünk ebben a gyűjteményben izgatott, többek között, táskák és kiegészítők, amelyek nem mentesek a tökéletes formavilágot és az értéke a gyakorlati feladatokat.

kétoldalas táska Desigual

Képzeljünk el egy kézitáska, melynek színe, alakja és mérete szabadon állítható. Képzeld el, hogy vesz egy, és kap a pénztárcáját kézitáska 2, 3 vagy 4. Egy ilyen kézitáska akkor aligha ne beszélj. Most felvázoló már megáll, és nézd meg magad.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás