+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Új kollekció Desigual Sport tavasz / nyár 2015

  24. 02. 2015      A divat világában

Újévi javában zajlik, és kezdjük, hogy teljesítsük indítványokat. Tehát egy részük biztosan állítani :) Leggyakrabban azt szeretné, hogy lefogy! Különösen azután, hogy karácsony, amikor sokat eszik édességet, burgonya saláta és a kacsa, várjuk, hogy a fitness center, talán leginkább. Íme néhány tipp, hogyan fogja érezni, nagy fitness egy kis felesleg. Az e-boltban, mi volt már a legmodernebb, luxus gyűjteménye többnyire eredeti sportruházat és kiegészítők Desigual különböző widgeteket, amellyel biztosan ,, más”.

Figyelembe ezért szépen érdekében. Alapvető sporteszközök sportcipő Desigual , hogy nem csak jól néz ki, tökéletes illeszkedés, hanem mindenekelőtt teljesen működőképes. Sportcipők gyűjteményéből Desigual megfelelnek a három feltételnek.

Desigual sportcipők Brisa Desigual sportcipők Brisa

Sportcipő Desigual Brisa vannak a gyűjtemény az elmúlt évben, de még mindig ,, A”, elsősorban azért, mert a pestrobarevnému megjelenést. Edzőcipő Desigual jött létre, együttműködve designer tippek sport márka. Cipő puha, kényelmes és jó minőségű. Cipő ezek alkalmasak a futás egy ,, fedett „tevékenység. Tényleg jó ez év multifunkcionális leggings stílusos és praktikus.

Desigual sportok leggings Ponja Desigual sportok leggings Ponja

Rózsaszín sport nadrágját Desigual egy nagy durranás ebben a szezonban. Fekete kombinációk már rég elmúlt, és a trendek minden lehetséges színben. Nadrágját a Desigual lesz a fitneszteremben egy csillag. Ezek nem csak szép és elegáns, de praktikus a hátsó azért van, mert egy kis cipzáras zseb, amelyben magánál az MP3 lejátszó, például. Tovább nélkülözhetetlen dolog egy multifunkciós póló. Desigual tervez és minőségi ad ez igazán számít.

Desigual sport mellény Heleia Desigual sport mellény Heleia

Gyönyörű funkcionális sport póló Desigual kapható zöld és rózsaszín funkcionális, rugalmas és kényelmes. Ezért helyénvaló, eredeti kiegészítője a sportolás.

Jó sporteszközök, amely úgy érzi, rendkívül az első lépést álmai alakja, mert az alapítvány célja, hogy jól érzi magát, és hogy az ügyek gyűjteménye márka Desigual biztosan úgy érzi, you;)

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás