−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 23 óra múlva 29 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

ÚJ KOLLEKCIÓ CULITO SPANYOLORSZÁGBÓL FW18

  18. 10. 2018      Different TV CZ / SK

CULITO FROM SPANYOLORSZÁG

Most egy gyönyörű márkát fogunk megnézni, amely messziről érkezett hozzánk - CULITO FROM SPAIN. Ezt a márkát már régóta láthatja webáruházunkban. Mégis, mindig lenyűgöz minket, és minden egyes új kollekcióval szikrázik a szemünk, és első látásra beleszeretünk. Újra és újra...

Spanyolország egy gyönyörű hely, ahol igazán érdekes és színes divatdarabok születnek. Ezért olyan érdekes a mostani FW 2018 kollekció, olyannyira, hogy most forgattunk róla egy új epizódot a Different TV-ben. Azt tudjuk, hogy a szép idő hamarosan elmúlik. De még mindig reméljük, hogy egy darabig megmarad. De Nicole-nak volt egy kérdése: "Mi van, ha mégsem?" kérdezte. De Simcha nem habozott egy pillanatig sem, hogy válaszoljon, és egy gyönyörű ruháért nyúlt, amit még hideg időben is viselhet, és ha még azt is... Csodálatosan színes ruhában mehetsz egy buliba, és elbűvölheted a barátaidat.

Nemrég azt írtuk, hogy gyertyafénnyel és teával kényeztesse magát.Nem ma. Nyújtsa ki a lábát. Készítsd el kedvenc nyári italodat, és emlékezzünk együtt egy csodálatos nyárra.

CULITO Női ruha Spanyolországból

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?