+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Új kollekció cipő Melissa Different.cz

  13. 02. 2016      A divat világában

Ez műanyag irányítja a világot, tudjuk, hogy van egy kis időt. A műanyag zacskók Obagi, amely elnyeli a világot mágikus kellékek OPS! Tárgyak, hogy az isteni Melissa műanyag cipő. Mi ebben a pillanatban azt mondhatjuk, hogy készen állunk a tavasz. Naskladnili volt egy hatalmas mennyiségű új kollekció márka Melissa , és mi teljesen biztos abban, hogy Ön és illatuk és stílus gyógyszerek.

Először is, egy kicsit a csodálatos ötlet, hogy műanyag, illatos tökéletesség. Melissa műanyag cipő, lágy anyagból készült, amely az úgynevezett Melflex. Ez a forradalmian új műanyag elsősorban puhasága, és így tökéletesen alkalmazkodik a lábad alakját. Azt fogja érezni, hogy velük egész nap kényeztetni.

Egy másik csodálatos dolog cipő Melissa az ő illatát. Annak ellenére, hogy kicsomagolás doboz új Melisskami vagy ha jön a bolt intoxicates édes illata cipő. Műanyag átitatva illatos eszencia, hogy soha nem fakulnak. Szaga, mint az édes cukorkát, és ti is, minden egyes pár ilyen cipő a szekrényben hálás, mert úgy érzi, az illata is.

Az új kollekció de a hit minket egyenesen a szívbe. Minden cipő érkezett a raktárunkban csak Valentin-nap előtt, ezért biztosak vagyunk abban, hogy ez a sors :) vagyunk benne, hogy az eredeti színek és stílusok balett lakások, papucsok, szandálok és cipők válassza ki a legszebb.

Az egyik újítás, hogy teljesen kába, barokk gyűjtemény. Szandálok és a balerinák barokk díszítés van raktáron több színben, és úgy vélik, hogy ezek csak NEOM aroma. Ezek természetfeletti isteni prominens motívumot, amely az egész rendkívül fényűző.

Melissa balerýnky

Van is egy klasszikus balerinák. Tudjuk, hogy ezek felett a tavaszi és nyári viselet a legjobb, így lehet választani több faj. Kiválaszthatja a balerinák, diszkrét, kis meghajlással a tetején, vagy fordítva, az innovatív és nagy szalaggal, arany szegéllyel. Megvan a választás és a balettcipő apró virág nyílt vagy zárt lábujj, vagy lyukasztott nagyon népszerű szélességében a cipő.

Mindezek stílusok állnak több színben, így nem kell aggódnia, hogy nem tudja összeegyeztetni a retiküljét :)

Melissa cipők

Nagyon meglepett és műanyag cipők Melissa, mert egy ilyen eredeti darab csak nem látni sehol. Ezek a műanyag cipő nélkül sarka, ez a hely már felváltotta a műanyag puha neoprén anyagból készült. Ismét rendelkezésre álló több színben.

Melissa cipők

Mi nem felejtsd el, és a kis szeretet, így együtt női cipők és a baba megérkezett. Édes, illatos és édes. Pontosan, mint a műanyag, babacipők. Nos, itt az ideje, hogy meggyőzze magát :) Melissky valójában ebben a pillanatban készen áll a Different.cz. Elég szórakoztató kíván a különböző Különböző csapat.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás