+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Új kollekció cipő Butterfly Twist ősz / tél 2017

  10. 10. 2017      A divat világában

A London Butterfly Twists védjegy a divatvilág megjelent az oka. Olyan volt, mint 10 évvel ezelőtt találkozott négy barát - a férfiak, és mint oly sokszor a hím bandák, tette a tét. A büntetés az a személy, aki elveszíti a párt tölteni a következő 15 cm sarka. Tudjuk, hogy már elmondta a történetet, legalább egyszer, de ez egyszerűen csak fáradt, és nem árt emlékeztetni rá újra. És különben is, talán ezek a vonalak Néhány ember, aki olvassa a jeleket még nem hallott. Tehát főzni, vagy rendelni egy kávét, és olvasni.

Sajnálatos ezért megpróbált annyi nő, akik órákat töltenek a nyomában szenvednek. És így jött az ötlet, amely azt mondta, az emberek szerte a világon. Felismerve, hogy a nők egyszerűen cipő végigfut a város, hogy a munka, a találkozók, hanem éjjel Ritalin mértéktelen, és így találták, hogy a cipő hihetetlenül kényelmes és extra tároló csodálatos.

Tehát barátok összedugták a fejüket, és így a márka Butterfly Twists . Brand cipő könnyedén pillangó szárnya. Képzeljük el, hogy van egy fárasztó nap után, amelyben meg kell tenni a magasabb sarkú. És akkor elképzelhető, hogy még egy kis kézitáska lök egy kis zacskó egy teljesen elegáns és vychytanými balerinák. Balerinák Butterfly Twist húzza ki, amikor szükség van rá.

Minden cipő van egy puha belső bélés a memória, és így is órákat, napokat csendesen. Ezek kényelmes, élvezetes gyalog, és kifinomult design. Mondanom sem kell, minden gyűjtemény előzetes aktuális divat trendek és ,, az idei őszi / téli 2017 „nézzük most.

Balerinák Butterfly Twisteket

Jó hír - ötletek vissza! A divatmárka Butterfly Twist nem messze. Emellett kombájn porszerű, rózsa arany és kígyó motívum a különböző formák, amelyek egyszerűen nem hiba. Balerinák alkalmas elegáns, valamint a sport outfitům. Ezek lágy, könnyű és hihetetlenül kényelmes.

Balerinák Butterfly Twisteket

Balerinák Butterfly Twisteket

Boka cipők Butterfly Twisteket

Bikers vagy boka cipők most KELL darabokat, hogy a cipő kabinet biztosan nem hagyja ki. És így bemutatjuk a tökéletes, kifinomult design és nagyon kényelmes boka cipők Butterfly Twists divatos bor hadsereg stílusban. Ezek samochodky megfeleltetett bármilyen ruhában. Akár a színes vagy fekete-fehér.

boka cipők Butterfly Twisteket

 

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás