−25 % mindenre (kivéve az Anekke, Vuch + Kara) ezzel a kóddal VASARLASMASKEPPVége 24 óra múlva 10 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

ÚJ EMU AUSTRALIA FW18 KOLLEKCIÓ

  25. 10. 2018      Different TV CZ / SK

EMU AUSTRALIA

Az őszi időjárás elől már nem tudunk elmenekülni. A levelek hullanak. Itt-ott esik az eső, és az őszi és téli előkészületek utolsó perceiben vagyunk. Ezért van a Different TV új epizódja, amelyben összeállítottunk egy Emu ausztrál csizma kollekciót a 2018-as őszi/téli időszakra.

Még a nagymamáink is azt mondták, hogy a tél a lábakból jön, ezért tartsd szépen melegen a lábad. Igazuk volt, és még mindig igazuk van. Ha tehát nem akarsz megfázni az ősz kezdetén, akkor ez az új epizód neked való. Miért? Simchával és Nicole-lal együtt megnézzük az EMU csizmákat, amelyek éppen arra valók, hogy szárazon, de mindenekelőtt melegen és kényelmesen tartsák a lábad.

Az új EMU cipőkollekció számos újdonsággal rendelkezik. Az egyik első a Stinger modellek színének bővítése csokoládé, fukszia
vagy türkiz színűre. A másik újdonság, hogy a modellek itt, Ausztráliában készülnek. És honnan tudod? Ezt még nem áruljuk el, de te biztosan
meg fogod tudni :)

Milyen előnyei vannak az EMU cipőknek?

  • Kényelmesek
  • Azok tartósak
  • Szívósak
  • Lágy és könnyű
  • Eredeti báránybőrből készültek
  • És biztosan talál más előnyöket is :)

A mai epizód nem csak hírekkel, hanem az EMU márkával kapcsolatos információkkal is tele van. Így ha van négy perce, a lábai pillanatok alatt melegek és kényelmesek lesznek.

NŐI EMU BOTTYÁK

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?