−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 245 óra múlva 4 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

ÚJ DESIGUAL TAVASZI/NYÁRI 2020-AS KOLLEKCIÓ

  23. 03. 2020      Different TV CZ / SK

A dezigulis hírek mindig itt vannak az Ön számára! Csodálatos, színes motívumokkal teli modellek, amelyek megvilágítják a város utcáit. Tudd meg, mit tartogat a Desigual az új Tavaszi/nyári 2020 kollekcióban a mai videóban. Megcsináljuk, félig kész!

A legnagyobb hír, hogy a márka 180º-os fordulatot vett! Ne aggódj, ez nem termelési változás. A Desigual továbbra is gyönyörű divatdarabokat készít nekünk. De megváltoztattuk a logónkat, és ez a leglátványosabb változás.

Az új logó így néz ki - .lɒυϱiƨǝi????.

Az Desigual márka ezzel a lépéssel szeretné megmutatni, hogy igazán Desigual. Hogy nem fél a nagy változásoktól. Hogy néha jó, ha kilépsz a komfortzónádból, és olyasmit teszel, ami sokkol. Megmutatni a világnak, hogy ez a márka még mindig eredeti, játékos és örömet hoz a világnak! És el kell ismernünk, ez határozottan sikerült!

Az idei kollekció nem ér véget ezzel az új kiadással. A Desigual hatalmas választékban kínál ruhákat, kézitáskákat, hátizsákokat, felsőket, pólókat ...... Rengeteg közül lehet választani, ezért megkértük Simona stylistunkat, hogy válogassa ki a legjobb darabokat, és meséljen róluk. Helyezze magát kényelembe, és szánjon három percet arra, hogy elmerüljön a színek és a a Desigual márka eredeti motívumainak világában.

Mikor máskor kapcsoljon ki egy időre, mint most. Tegye magát divatosan boldoggá, mert az öröm fontos. Mosollyal és jó kedvvel minden jobban megy. Ez egy garantált recept. És tudod mit? Meg tudjuk csinálni együtt!

▶︎ ÚJ DESIGUAL KOLLEKCIÓ

Megjelenítette: Martin Špeta

Tetszik az olvasmány?