Extra kedvezmény 10 % ezzel a kóddal EXTRA10 minden termékre!Vége 41 óra múlva 54 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Új Desigual megnyitotta a pilseni

  14. 11. 2012      A divat világában

Végül is visszautasítja, amikor az utcán Rooseveltova 9 elkészült a végleges tervezési módosításokat és az új áruház Desigual lehetett nyitni. Plzeň várja ezt az eseményt, amelyhez ellenőrzött közzétesszük plakátok a nyitó esemény Facebook-oldalunkon. Nyilatkozott likovali és share're versenyzést.

Még a megnyitó napján az esemény, természetesen vezetett az utolsó szerkesztés (meg kell egy kicsit izgalmas), de talán tettünk.

16:00 kezdtek egy új üzleti belépni az új ügyfelek, és ez jó volt. Mindenki a bejáratnál kapott átadni egy pohár pezsgőt, hogy nekünk jobb nézett és beszélni. Egy ponton azt gondoltuk, hogy a kereskedelmi szünetek ... de ellenállt. Kedves ügyfelek által látogatott az új gyűjtemény a Desigual és néhány, persze, volt egy pár darab a saját szekrények. Ezekben sivár hónap fontos, hogy feltámassza a szekrény egy kicsit.

Sok látogató értékelik az illatos szobába, ahol a mennyezet lóg egy csodálatos illatú műanyag cipő Melissa .

Mindegyikük kapott egy ajándékcsomagot Desigual műanyag, hogy még a pilseni stílust tudna menni az edzőterembe, bevásárlás, fürdés és így tovább.

Az első reakciók azt látjuk, hogy a munka kifizetődött, és új üzleti tetszik. Mi mindent megteszünk, hogy erre a jövőben. Köszönöm velünk ........... igen, és különbözhetnek;)

Desigual Plzeň

Különböző divat Plzeň - Bot rész

Desigual Plzeň - rohanás a nyitó rendezvény

Különböző divat Plzeň - Bot rész

Desigual Pilsen

Különböző Fashion Pilsen - Bot rész

Desigual Pilsen - minden ügyfél kap egy kis ajándékot

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás