−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 40 óra múlva 14 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Új Desigual logó 180 fokos fordulat

  06. 08. 2019      A divat világában

A barcelonai Desigual márka számos újdonságot mutatott, és ott voltunk. A legnagyobb egy teljesen új logó, amely 180 fokkal fordított. Így Desigual azt mutatja, hogy mindig 100% -ban más volt. És most megerősíti a logójával.

A Desigual márka, egy kis újdonsággal állt elô, a 2020-as évre. Például az egyik új logó... A Desigual márka sok újdonsággál állt elô Barcelónában, és mi ezen a bemutatón ott voltunk. A legnagyobb meglepetést az új logó okozta, amely, 180 fokos fordulatot vett. Ezzel a Desigual azt mutatja, hogy mindig 100%-os volt, és az is, és persze teljesen egyedi. Ezt a logó is jelzi. Mindenképp merész változtatás. 

A könnyű és kellemes szellô, fuvallat, ezt már szép lassan tudtunkra adta. A Desigual márka, például az összes Instagram posztjait törölte, melyet majdnem 1 millió ember követ, ezzel is azt jelezve, hogy új évad következik. 

"Desigual ötletes és kreatív. Desigual azt jelenti, hogy mindig, és mindenkor, másképp, és teljesen egyedi gondolkodás móddal nézi a világot. Többször észrevehettük a rizikót, és a kilépést a komfort zónájából. És, kell ennél több? Mivel állt elô a márka, egyszerűen megfordította a logót, ezzel azt mutatva hogy teljesen egyedi, és különleges, mondta a bemutatón, rebranding logó új fônöke, a marketinges Gallego.

Ilyen merész lépést nem sokan tehetnek meg, épp ezért azt gondoljuk, hogy ezzel a Desigual márka még több, és újabb rajongót zár a szívébe, a világ minden táján.

És mi persze garantáljuk, hogy széles kínálatunkból kedvedre válogathatsz. Egészen a DESIGUAL KIÁRUSÍTÁSTÓL a LEGÚJABB KOLLEKCIÓIG, melyet mindig elsôként láthatsz. Desigual úgy érzi, hogy nőtt fel ügyfeleivel. Ami nagyszerű, de levették a fiatal célponttól. És legfőképpen, ezeket az alapvető változásokat választotta.
A Desigual azonnal létrehozott egy új együttműködést a divatvilág számos érdekes arcával. Vagy például az Ecoalf márkával, amely olyan termékeket gyárt, mint pl. Emellett a márka bővítette a kiegészítők körét, mivel felismeri, hogy a Desigual kézitáskák az egyik legfontosabb elem.

SS20 kollekció - Desigual

Szóval izgatottan várjuk az új kollekciót és figyelemmel kísérjük a Desigual márkát, mert imádjuk, remélem ti is velünk tartotok. 

Megjelenítette: Milan Polák

Tetszik az olvasmány?