AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!AJÁNDÉK - Desigual kendö 38 000 Ft feletti vásárlás esetén!EZT SZERETNÉM!
+420 773 003 448 (munkanapokon 8-15)

Új darab cipő Zaxy itt

  12. 05. 2016      A divat világában

Május közepén van egy rugó javában. Mindenhol vannak olyan virágok, a színek és a legújabb divat darab. Ez a leginkább megfelelő időpontban kiválasztani a legjobb és legkényelmesebb cipőt ebben a szezonban. Esküdj kényelmes balettcipő stílus? Akkor jó helyen;) Volt egy csomó új naskladnili zsákmányt nevű Zaxy.

Cipő Zaxy hoz egy gyönyörű gyűjtemény a nők és gyermekek balett lakások, flip-flop papucsok és szandálok. És nem csak szépek, ők is meglepően kényelmes. Ez a nagy műanyag, ami puha, kényelmes és rugalmas, így szépen, melynek alakja igazodik az egyes lábak. Ezen túlmenően, a puha bélés ... ez egy öröm a lábak. Mi a különböző már szerette őket, és így nem tudjuk megbocsátani neked néhány közülük képzelni.

balerínky Zaxy

Lehet választani sok lehetőséget igazán. Ezen a ponton, akkor a legnépszerűbb balerinák nevű Kezdet Fem hogy díszíti a szép virág a lábujjak. Ezek balett lakások megvásárolhatók, fekete, bézs, rózsaszín vagy sárga. De van egy másik hír, hogy tényleg megéri.

Az egyik forró új cipő Zaxy is balerinák Ajándék Fem. Ezek a cipők egy üres sarok, amely rendelkezik a szalagot. Díszített aranyos íj mindig áll két színben. Ahogy a test íj balerinák már gazdagodott elegáns lazac színű.

balerínky Zaxy

Nagy fogás lehet stílusos papucsot, hogy ék. Wedge nyolc centiméter magas, és hasonlít parafa színes különböző pasztell színekben. Zaxy papucsot kapható fekete és fehér.

Kevesebb női cipő , de megtalálható más gyönyörű modell. Balerinák a pillangó stílus, sportos és elegáns. Petárdák emlékeztető elegáns papucs és egy nagy csipke íj.

Egy másik csodálatos dolog cipő Zaxy gyerekek és a lányok gyűjteménye . Gyermek cipő valójában hihetetlenül aranyos, és így fog fellebbezni nem csak neked, hanem a kis szerelmek.

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás