+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Tune a ruhát a karácsonyi party!

  02. 12. 2014      Outfit Tips

Karácsony csak kopogtat az ajtón, kivéve a mosás ablakok, elszámolási ki a régi szekrények és porszívózás, válogatás a szekrények. Karácsony és az év vége szimbolizálja egy új kezdet ígéretes új lehetőségeket és lehetőségeket. Azt azonban, szükség, hogy megünnepeljük a karácsonyi partin. Nem csak te és a barátaid, de Ön és cége együtt ünnepelni a régi év, új kezdet, és az eredményeket. Visszatérve a tisztítást. Amikor törli a kabinet, akkor veszi észre, hogy a tavalyi modellek Fáradt és nem tudja, hogy mit kell menni ebben az évben. Szóval mit vegyek fel, hogy egy karácsonyi party? Van néhány tipp.

fél ruha fél ruha

Fekete, piros, fehér, ezüst, arany, csipke vagy flitterekkel, ez egy jól bevált klasszikus, hogy nem baj. A népszerű trend darab egy elegáns party ruha díszített csipke vagy háló, bármilyen hideg színek.

Ruha csipke Ruha csipke

De nem akarod, hogy a keverék a tömegben? Van egy tipp a hétköznapi, mégis innovatív és legeredetibb módon, alkalmas csak a karácsonyi partin. Ez egy teljesen vigyorgó Spanyolországból , ami jön a Kanári-szigetek és ötvözi nagyon érdekes anyag.

Vigyorgás ruha alkalmas egy párt Vigyorgás ruha alkalmas egy párt

Vigyorgás ruhát egy párt Vigyorgás ruhát egy párt

Nagyon eredeti és gazdag anyag fehér-fekete ruhában egyesített eredeti jellegét és a vörös strasszokkal. Ruhák van áčkovitý vágott egy nagyon érdekes megoldást vissza. Egy másik érdekes elem ujjú pulóvereket. Ruhák alkalmas minden korosztály számára. Ezek a lányok, hanem szexi.

Dress whiskyt szódával Dress whiskyt szódával

Egy másik érdekes darab ruhát márka whiskyt szódával . Ezek egyre, felszerelt vágott, ez a pont divatos gallér, a nyak, ami tökéletesen kiegészíti a ruhát.

Akár öltözött a karácsonyi party semmit, ne feledje, hogy kényelmesen érezze magát, kényelmes, és egy kicsit más.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás