+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Trends számít az ősszel és télen? Ponchos!

  07. 11. 2016      A divat világában

Abszolút trendek kérdése esőköpenyek. Stílus, amely sokunk félt az első, ami számunkra egyáltalán nem volt természetes. Terjedelmes sál, köpenyek, takarók, esőköpenyek így is nevezhetnénk. Ez nem tartott sokáig, poncsók és szerves részévé vált a mi gardrób.

Poncho lehet viselni különböző módokon keresztül vékonyabb rétegben vagy dzseki, ami nem csak újraéleszteni a ruhát, de kellemesen meleg. Vannak különböző vágások és anyagok kombinációi színek és motívumok. Mi esőköpenyek van szó, ne féljen kísérletezni egy kicsit. Nem számít, milyen színt választani, anyag és a téma, a lényeg az, hogy ez a nagy, azt vágni és pizzazz. Lássuk, hogyan kell viselni esőköpenyek.

Desigual Luna poncsó

Kényelmes darab Scotch & Soda , amely egyszerűen keresztezzük egymás felett. Poncho készült kemény, meleg anyag, és van egy különleges vágott, jól néz ki együtt műbőr kabát vagy svetrovým garbó.

Scotch & Soda poncsó

Poncsó, hogy felderül a teljes felszerelés minden bizonnyal a márka Desigual . A piros szín a kedvelt motívuma a mandala jellemző Desigual. Ezen kívül garbó és divatos béren kívüli alján a legújabb divat trendek, amelyekre a jelenlegi szezonban. Desigual poncsó Clara

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás