−20 % mindenre (kivéve az Anekke + Kara) ezzel a kóddal EXTRA20Vége 104 óra múlva 13 perc
+420 773 003 448 (munkanapok 9-15)

Trendi őszi lábbelik

  25. 09. 2020      A divat világában

A Guess birodalom nagykövetekből áll, akik a márka karaterének részei – fiatalok, szexisek, kalandvágyóak. 2017-ben a márka egyik arca a fiatal énekesnő, Camila Cabello lett. 2018-ban Jennifer Lopez is csatlakozott a Guess Lányokhoz. Jlo a megtestesült nőiesség, a magabiztosság, az örök fiatalság és a tehetség megtestesítője.

Guess a farmerek, ruhák és cipők birodalma 

A Guess Jeans az egyik legfelismerhetőbb márka a világon. A márka a fiatalságot, érzékiséget és bátorságot élteti, kampányaikban olyan szexi ikonokat vonultatnak fel, akikben az amerikai es az európai stílus keveredik.

És a Guess lábbeliket sem hagyhatjuk ki. Egyszerűen lenyűgözôek, és extravagánsak. Érdemes bekkukantani hozzánk, szebbnél szebb és egyedülálló Guess cipôk várnak, csak rátok.  

podzimní outfit

Extravagáns vagy klasszikus

Replay az olasz márkák közül talán a legismertebbnek mondható, hiszen a kifutókon és a bevásárlóközpontokban egyaránt találkozhatunk vele. A Replay története 1978-ban kezdődött. Akkoriban a Replay neve összeforrt a stílusos farmerekkel. A márka ugyanis kiváló anyagokból készült, vagány olasz stílusú farmernadrágok gyártásával kezdett foglalkozni. Mára a Replay világszerte ismert és népszerű márka lett főleg a fiatalok körében. 

Tommy Hilfiger termék kínálat cipőkkel, táskákkal is bővült mindig nagy hangsúlyt fektetet az amerikaiakra, egy nem régiben megjelent könyvével melynek címe az Ikonikus Amerika a pop kultúra neves személyiségeit népszerűsíti. A könyvhöz egy saját készítésű póló kollekciót is tervezet melyeken más-más híres pop énekesek kaptak helyet.

podzimní tenisky

Az örök idôdtlen

A Skechers története a kilencvenes évek elején, egészen pontosan 1992-ben indult, egy kaliforniai tengerparti házban egy tucatnyi alkalmazottal, az alapító, Robert Greenberg vezetésével.
A kilencvenes évek elején már nem volt kérdés, hogy a sportcipők/sneakerek már jelentős szereplői a cipőpiacnak. A tinédzserek lábán már több mint egy évtizede szinte csak ilyen cipőket lehetett látni. Kényelmes és divatos darabok, “Memory Foam” hab talpbetét. 


tenisky Skechers

Szóval megéri hozzánk benézni, csak kiváló minôségű lábbelik, tökéletes és kényelmes variációk, egészen az elegántsól, az extravagáns darabokig. Csodás ôszi lábbelik. 

Megjelenítette: Katka Kocandrlova

Tetszik az olvasmány?