+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Transzformációk Visage a Different.cz és DesignBlock.cz - Andrea - 41.DÍL - DIFFERENTTV.CZ

  23. 10. 2014      Different TV CZ / SK

Videó% (y 3CcLQiNH_og)%

Transzformációk arc nagyon népszerű téma. Egyszer-egyszer azt szeretnénk, hogy egy kis változás, csípés és dobálják egy új kabátot. És ez szó szerint;)

Ebben átalakulás fogsz tapasztalni egy szép nap Mrs. Andrea, különböző és tanult design Block, aki gondját smink és egy új frizura Ms Andrei. Felszentelése hajunkat csak most egészségesebb és fényesebb megjelenést. Hajfestékek még nem volt vége, mert Mrs. Andrea kisgyermekes nincsenek abban a helyzetben, ahol lehetett rendszeresen megy a fodrász. Átalakítása a haj nem volt olyan fontos, és mentünk keresztül, hanem vágni.

Transzformációk arc és a haj gyakran a nők félnek, de Mrs. Andrea bement a transzformáció élvezettel. És különösen annak tudatában, hogy a család még megy az állatkertbe, és így már az egész napot a maga és ápolás;) Dita Nosková Bezděková (tulajdonosa tervezés Blokk) vette személyesen felelős a hallás és a tanácsos asszony Andrée és színek, amelyek és ne termékek, amelyek ellentétesek tökéletesen alkalmas.

Öltözködés játszotta kereskedelmi menedzser www.DifferentFashion.cz Simona Poláková, amelyek együttműködve csapata Ms. Andreu helyezték több felszerelést. Ruhák egyesítjük főleg a spanyol márka Desigual , és egyértelmű volt, hogy Mrs. Andrea fog ragyogni. Ez sem teljesült, és minden jelenlévő egyetértett, hogy ez nagyon szép.

Son Vojtisek végén a videó kifejezni, hogy az anyja szereti, ne kapcsolja ki, mielőtt a vég;)

Az első transzformáció csapatok eltérnek blokk kezeli a kiváló design, és akkor várom, hogy több. Ja, és néz bennünket, ne hagyjon ki egyetlen más videó.

Megjelenítette: Team Different

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás