Black Friday! 15%-ék KEDVEZMÉNY ezzel a kóddal BLACKVége 83 óra múlva 35 perc
+420 773 003 448 (munkanapokon 9-15)

Totális Kiárusítás Ops! Objects ékszerek

  31. 05. 2017      A divat világában

Az olasz márka Ops! Objects  időtlen luxus ékszer, speciális szilikon anyag, amely acél és Swarovski kövekkel díszített. Karkötők, nyakláncok, fülbevalók, órák, amelyek többféleképpen kombinálhatók. A karkötők állíthatóak és mindenféle formák megtalálhatóak. És mivel mivelhogy egy kis szabad helyre an szükségünk, a készletet kiürítjük, MEGA KIÁRUSÍTÁS az aktuális kollekcióból.

Karkötők Ops! Objectsékszer amely a nyári időszakban különösen szügségszerű. Eljött a nyár, és ideje újra frissíteni a ruhatárad, ékszereid, kiegészítôket, a karkötôhöz töéletesen illik az nyaklánc Ops! Objects vagy, a hasonló tervezésű és hihetetlenül csodás fülbevaló Ops! Objects, amelyben ragyogni fogsz. Érdemes megnézni kínálatunkat.

Nagyon ötletes tervezés az olasz márkától a karórák Ops! Objects Posh, amelynek, a pántja levehetô így, mindig össze tudod állítani, az outfitedhez passzoló színnel. Az óra kényelmes, univerzális színekkel sokoldalú és nagyon stílusos. Nagyon különleges, ötletes és egyben vidám ékszerek, amelyek nem hiányozhatnak a divat világodból.

Ékszerek Ops! tárgyak

Karkötő Ops! tárgyak

Nyaklánc Ops! tárgyak

Egy kis ízelítô, nézd meg videónkat a Different TV-n!

Megjelenítette: Differenta Team

Tetszik az olvasmány?

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés és, hirdetések, mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás